Ši penkiasdešimtmetį jau atšventusi tinklaraštininkė iš Niukaslo užkariavo socialinius tinklus savo „amžius – tik skaičius“ aprangos tendencija.

Renia tapo instagramo sensacija, parodžiusia, jog galima išties atrodyti elegantiškai, nepaisant amžiaus.

„Mano tinklaraštis gimė iš meilės madai ir visiems, manantiems, jog mano amžiaus moteris negali atrodyti fantastiškai, mesto iššūkio“, – teigė žvaigždė. „Tenorėjau parodyti bendraamžėms, jog ir peržengusi tam tikrą amžiaus ribą moteris gali išlikti nuostabi. O jas įtikinti pasirodė lengviau pačiai eksperimentuojant su įvairiais deriniais“.

Tai – neišvengiamas faktas. Mados pasaulyje gausybė problemų. Akivaizdu, jog dauguma modelių šiais laikais jaunesnės nei 25-erių, švelnia oda ir neįtikėtinai lieknos. Taip sukuriamas itin apibrėžtas moters įvaizdis.

Ironiška, tačiau būtent dėl jo vyresnio amžiaus moterys dizainerių rūbams išleidžia žymiai daugiau nei jaunesnės jų kolegės.

Renia – gyvas pasipriešinimo tam įrodymas. „Priklausau moterų, linkusių mėginti įvairius rūbus tipui. Mane domina naujos madų tendencijos, pati noriu jas išmėginti“, pasakojo moteris. „Manau, kad norint išvystyti mados jausmą ir stilių, reikia eksperimentuoti su drabužiais, suprasti, su kuriais jaučiamės gerai ir kurie itin tiksliai apibrėžia mus“.

Šią Renios aistrą ypač gerai atspindi jos socialinių tinklų paskyra. Tai tikras įvairių stilių mišinys: nuo drabužių su taškeliais iki leopardo raštų ir kaubojaus batų ar džinsinių švarkų.

„Savo stilių apibūdinčiau kaip nesenstantį, klasišką, pasižymintį vyriškų elementų gausa bei naujausiomis, karščiausiomis tendencijomis“, paaiškina moteris. „Manau, jog kuo puikiausiai suprantu savo poreikius, tai, kas man patinka ir kas tinka. Pasitikiu savo intuicija. Galite vilkėti kad ir pačiais gražiausiais drabužiais, bet jei su jais nesijausite gerai, tai paveiks jūsų pasitikėjimą savimi. Turite ieškoti tarpinio varianto tarp jums patinkančių ir suteikiančių užtikrintumo rūbų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)