Čia sutikome ne tik advokatų, bet ir kitų šios srities specialistų, kurie specializuojasi intelektinės nuosavybės teisės apsaugoje – advokatų padėjėjai, teisininkai, patentų ir prekių ženklų konsultantai, mokslų daktarai bei administracijos žmonės.

Šioje įmonėje galioja pakankamai griežtas aprangos kodas, kurio laikytis turi advokatų kontoros darbuotojai.

„Būtina tvarkinga, švari, neryškių spalvų apranga. Vyrai kiekvieną dieną turi dėvėti kostiumus, tik penktadieniais leidžiamas laisvesnis stilius, t. y. marškiniai ilgomis rankovėmis be švarko, marškiniai ir megztinis, galima mūvėti tvarkingi džinsai. Moterims kiekvieną dieną rekomenduojama dėvėti kostiumėlius.

Taip pat galimos suknelės ar palaidinės ilgomis rankovėmis be gilių iškirpčių, vienspalviai megztiniai, jei nedėvimas švarkas. Sijonų ilgis gali būti šiek tiek virš kelių, labai trumpi sijonai nepageidaujami. Penktadienį moterims (išskyrus administratores) taip pat nebūtinas griežtas aprangos stilius, leidžiamos ir džinsinės kelnės“, – pasakojo rinkodaros ir komunikacijos vadovė Laura Džiugytė.

Pažiūrėkite, kaip atrodo pakankamai santūrūs, tačiau šiltai nusiteikę advokatų kontoros darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)