Neretai vienos drabužių parduotuvės atsidaro ir netrukus užsidaro, tačiau vienoje vietoje ilgai gyvuojančio vintažinio drabužių butiko vadovė Gintarė Kutkienė atskleidė, kad jų sėkmės paslaptis – nuolat kintantis asortimentas, įvairios prekės, prieinama kaina, jauki aplinka ir šiltas kolektyvas.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Asortimentas čia labai įvairus. Galima rasti moteriškų, vyriškų ir vaikiškų rūbų ir aksesuarų, rankinių, avalynės, namų dekoro detalių, net vinilinių plokštelių ar knygų. Čia galima įsigyti ir lietuviškų prekinių ženklų. Yra buvę, kad butike buvo galima nusipirkti net vietinio menininko paveikslus.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Vidutinė prekių kaina parduotuvėlėje – 15 eurų, tačiau pigiausią prekę galima įsigyti ir už 2 eurus, o brangiausią – už 240 eurų.

Drabužių butike galima įsigyti ir naujų, ir dėvėtų. Didžiausias dėmesys atrinkinėjant dėvėtus drabužius yra skiriamas tam, kad rūbas atrodytų, kaip visiškai naujas, būtų madingas, kad žmogui būtų malonu jį dėvėti.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Pasitaiko ir įvairių žinomų, aukštosios mados prekės ženklų. Drabužiai parduotuvę pasiekia iš įvairių Europos šalių. Čia galima rasti daniškų, angliškų, vokiškų, itališkų, prancūziškų ir lietuviškų prekių.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

„Pirkdama naujus rūbus, aš ieškau kažko išskirtinio, kažko įdomaus, to, ko nėra Lietuvoje. Esu atradusi keletą labai įdomių skandinaviškų prekės ženklų. Dabar, mano įsitikinimu, žmonės nebemedžioja žinomų ženklų, jie kaip tik ieško kažko įdomaus, išskirtinio, kokybiško. Aš nuolatinėse paieškose kažko įdomaus ir išskirtinio“, – teigė G. Kutkienė.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Klientai – labai įvairūs nuo jaunų merginų iki vyresnių moterų. Pasak butiko savininkės, amžius nėra rodiklis jų parduotuvėlei. Labai mėgsta apsilankyti menininkai, fashionistos, užsieniečiai. Apsilanko ir vyrai. Jie džiaugiasi, kad parduotuvė nėra tokia didelė, kaip prekybos centruose, tad lengviau ir greičiau viską gali išsirinkti, nereikia gaišti laiko. Vyrai Lietuvoje mėgsta apsipirkti greitai ir produktyviai.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Pasak Gintarės, čia specialiai apsipirkti ateina ir pasiturinčios ponios, nes vintažinėje parduotuvėje sau patinkantį daiktą gali rasti ir prabangos mėgėjai.

Vintažinis butikas „De'Žavu“

Artėjant šventiniam laikotarpiui, apsilankantys ieško daugiau dovanų, aksesuarų, puošnių drabužių, delninių. Vasarą – daugiau kuprinių, akinių, lengvų suknelių. Tačiau daugiausia pirkėjai sau leidžia išlaidauti pavasarį, kai pradeda atnaujinti savo garderobą naujam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)