„L'Officiel“ dalijasi 7 Diane Von Fürstenberg gyvenimiškomis pamokomis, kurias verta įsidėmėti.

1. Atsakomybė už savo veiksmus – pats patraukliausias dalykas

Vadovavimas – tai atsidavimas sau. Priimkite savo pažeidžiamumą ir trūkumus, kad galėtumėte sąžiningai susidoroti su iššūkiais. Tai ilgainiui įkvėps ir kitus.

2. Įsiklausykite į savo intuiciją

Dažnai girdime skirtingas nuomones, kaip išspręsti vieną ar kitą problemą, tačiau dienos pabaigoje vienintelis žmogus, kurio turėtumėte klausyti, esate jūs pats.

3. Pakeiskite savo verslo modelį

Labai svarbu gebėti reguliariai iš naujo įvertinti tradicinę verslo praktiką ir rasti sprendimus, kaip verslą pritaikyti besikeičiančio pasaulio kontekste. Pavyzdžiui, dabar aktualus pokytis – virtualiosios realybės pritaikymas.

Diane von Furstenberg

4. Nepasiduokite abejonėms

Kai abejojate savo jėgomis, jokiu būdu neatsiduokite šiai baimei. Jeigu vidines jėgas skirsite abejonėms gvildenti, užkirsite kelią savo svajonių įgyvendinimui. Pasitikėkite savimi ir eikite savojo tikslo link kad ir kaip sunku bebūtų.

5. Nėra nieko pastovaus

Negalime būti laimingi visą laiką. Gyvenimas gali pasikeisti per sekundę ir, susidūrus su iššūkiais, belieka tik pradėti iš naujo.

6. Gyvenimas – nuolat evoliucionuojantis projektas

Pasitelkite savo nuolat didėjančią patirtį kaip vieną priemonių savo gyvenimo gerovei kurti. Tai padės puoselėti svarbiausius santykius, kurie tęsis visą gyvenimą – santykius su savimi.

Diane von Fürstenberg

7. Suvokite savo stiprybes

Žinodami savo stipriąsias puses ir jomis pasinaudodami ne tik sunkiomis akimirkomis, galėsite jas pritaikyti visose gyvenimo situacijose. Todėl skirkite laiko įvertinti, kokios yra jūsų stiprybės.