1. PŪKINĖS STRIUKĖS

Šįmet madingos ne paprastos pūkinės striukės, bet kuo efektingesnės: blizgios, plačios, ryškios. Tiesa, prie dalykinio garderoo toks drabužis nepritaps, tačiau stileivoms, kurios renkasi laisvesnį ir drąsų įvaizdį, ekstravagantiška pūkinukė - pats tas.

Vida Press nuotr.

2. AVIKAILIAI

Boho stiliui būdingi avikailiai - kita populiari rudens tendencija. Madingi ir kombinuoti, kai kailis derinamas su versta oda, ir siūti tik iš kailio. Nors tendencijose dominuoja pusilgiai avikailių paltai, greta jų žengia dar vienas varianats - trumpos lakūnų striukės, dekoruotos avikailio detalėmis.

Vida Press nuotr.

3. MILITARIZMAS

Militarizmo tendencija 2016 m. šaltąjį sezoną labai ryški - tiek drabužiai, tiek aksesuarai ikvėpti karinės uniformos. Galima išskirti 2 madingiausius militaristinius paltus: vienas - ilgas, tiesaus silueto, tamsiai mėlynas, apvaliomis metalinėmis sagomis, kitas - chaki ar rusvos spalvos milinė, sujuosta storu odiniu diržu.

Vida Press nuotr.

4. LAKUOTI PAVIRŠIAI

Dar viena rudens pažiba - lakuota oda. Juodas lakuoto paviršiaus puspaltis gali atrodyti kiek fetišistiškai, tad pagyvinkite jį kailiniu aksesuaru, pavyzdžiui, apykakle. Kad įvaizdis neatrodytų perspaustas, derinkite matinės ar verstos odos avalynę. Atminkite, kad madinga ne tik juoda, bet ir rudi, bordiniai, pilki, pastelinaii atspalviai ar blizgi metalizuota oda.

Vida Press nuotr.

5. KAILIŲ KARŠTINĖ

Kailiniai šįmet patys įvairiausi: spalvingi, ryškūs, ilgaplaukiai, trumpučiai ar sudurti iš skirtingų kailių, papildyti odos intarpais. Jei ketinate vilkėti midi ilgio ar ilgesnius kailinius, neleiskite figūros linkiams pranykti - liemenį sujuoskite platesniu diržu.

Vida Press nuotr.

6. MAKSI ILGIS

Jeigu kalbame apie ilgius, šį sezoną pirmauja maksi. Šis ilgis paltui suteikia elegancijos ir prabangos, ypač jei renkatės minimalizmą. Tiesa, jei esate nedidelio ūgio, ilgas paltas gali jus tarsi "praryti". Visgi įsigijusi maksi ilgio rūbą nesigailėsite - ne tik atrodysite madingai, bet ir tikrai nesušalsite.

Vida Press nuotr.