Plačiai visoje žiniasklaidoje nuskambėjo ir pro fotografų objektyvus nepraslydo, kai „Gelbėtojų“ žvaigždė 2023 metais Paryžiaus mados savaitėje pasirodė be makiažo. Į 2024 metų „Vanity FairOskarų vakarėlį atvyko taip pat nepasidažiusi. Drąsiai galima teigti, jog gaivi veido oda be makiažo – tapo firminiu jos įvaizdžiu. Ir visai nesvarbu, kokią puošnią dizainerių suknelę ji vilkėtų.

Pamela Anderson

Renginyje P. Anderson dalyvavo su sūnumi Brandonu. Vakarui pasirinko laisvo kritimo gėlėtą suknelę, plaukai taipogi buvo be jokių įmantrių šukuosenų, tiesiog iššukuoti, natūralios bangos švelniai krito ant pečių.

Pamela Anderson su sūnumi Brandonu
Pamela Anderson su sūnumi Brandonu

Po to, kai praėjusį spalį Pamela atsikratė visiems žinomo „Gelbėtojų“ įvaizdžio ir pasirodė be makiažo, ji iki šiol puoselėja šią natūralią estetiką.

Pamela Anderson

Interviu leidiniui „People“ aktorė papasakojo, kas paskatino ją taip pasielgti.

„Namuose būnu be makiažo, tad kodėl negaliu ateiti į Paryžiaus mados savaitę be makiažo? – sakė ji. – Tikrai nemaniau, kad kas nors tai pastebės, kita vertus, džiaugiuosi, kad tai tapo pozityvia žinute.“

Paklausta, ar ir ateityje ketina eiti į renginius be makiažo, P. Anderson paaiškino, kad niekada nieko kategoriškai neišsižada.

Pamela Anderson

„Nesu prieš [makiažą], tik nenoriu žaisti žaidimo, – paaiškino ji. – Jaučiausi gerai, kai pažvelgiau į veidrodį ir pasakiau: „Jaučiuosi gerai, atrodydama štai taip.“


Tad visiškai nesvarbu, ar mėgstate sunkų vakarinį makiažą, ar taip, kaip P. Anderson, renkatės minimalistinį elegantišką įvaizdį – nėra blogo būdo, kaip parodyti pasauliui savo veidą. Tačiau naujausias Pamelos pasirodymas įrodo, kad net ir įvaizdis be makiažo gali būti savaip žavingas.

Pamela Anderson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)