Įprasta, kad televizijos žvaigždes rengia stilistai, kurie nuolatos rūpinasi jų įvaizdžiu – juk svarbu, kaip televizijos numylėtiniai pasirodys savo žiūrovams per ekranus. Tačiau televizijos ikona, ekrano gražuolė R. Mikelkevičiūtė puikiai atrodo net ir tada, kai ji matoma ne tik televizijoje, bet ir sutinkama renginiuose ar užfiksuota leidžianti laisvalaikį.

Visada stilinga, pasitempusi ir daliai atrodanti Rūta nepriekaištingai rūpinasi savo išvaizda ir įvaizdžiu.

Nuo pirmųjų dienų, kai moteris pasirodė televizijoje, ji iškart išsiskyrė iš visų kitų. Tikėtina, kad pirmiausia dėl trumpų plaukų – toks stilius nebuvo būdingas to meto Rūtos amžiaus moterims. Vėliau Rūtos plaukai ilgėjo ir ji dar labiau alsavo moteriškumu. Vis dažniau jos garderobe atsirasdavo suknelės, sijonai, vis drąsesnės ir gilesnės iškirptės. Bet R. Mikelkevičiūtė niekada neperžengė vulgarumo ribos, ji visuomet atrodė moteriškai ir seksualiai.

Žvelgiant į televizijos laidų vedėjos aprangą, akivaizdu, kad ji nebijo spalvų, įdomių drabužių kirpimų ir įmantrių rūbų siluetų.

Rūta drąsiai galėtų būti puikiu pavyzdžiu ateinančioms kartoms, kaip reikia dailiai rengtis televizijos žvaigždei ir sugebėti patraukti dėmesį neprašaunant pro šalį.

Pažiūrėkite, kaip per laiką keitėsi 45-metį švenčiančios Rūtos Mikelkevičiūtės stilius ir išvaizda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)