Blizgios palaidinės, trumpi sijonai, ilgaauliai iki kelių – veikiausiai, prieš tapdama karališkosios šeimos nare, K. Middleton vargiai būtų pelniusi stiliaus ikonos titulą. Tačiau stiliaus pojūtis nebūtinai yra įgimtas, tai veikiau įgyjamas dalykas. Ir Kate su šia užduotimi susitvarkė meistriškai!

Štai, kaip K. Middleton atrodė iki karališkųjų vestuvių su princu Williamu, įvykusių 2011 metais:

Po to, kai tapo karališkos šeimos narė, K. Middleton pamažu pelnė elegancijos simbolio titulą, šiandien neretai yra vadinama stiliaus ikona.

Būtų galima manyti, kad prieš tuoktuves su princu Williamu ši žavi moteris mėgavosi SPA procedūromis ir pilnai atsidavė į grožio ekspertų rankas. Tačiau kukli ir paprasta K. Middleton kaip įmanydama vengė pompastikos ir net vestuviniu makiažu pasirūpino pati.

„Kate yra neįprastai žemiška ir paprasta. Prieš svarbius renginius ji nėra linkusi sėsti į vizažisto kėdę – makiažo šepetėliais laviruoja pati, būtent todėl jos įvaizdis nesikeičia jau eilę metų. Kartais kunigaikštienė pati pasirūpina ir šukuosena, tačiau mieliau šią užduotį perleidžia į plaukų stilisto Richardo Wardo rankas“, – rašė „Vanity Fair“.

Leidinyje taip pat buvo paminėta, kad K. Middleton nėra švaistūnė, kai kalba pasisuka apie grožio procedūras. Paišlaidauti ji sau leidžia tik 200 eurų vertės veido procedūroms, kurių metu naudojami tokie ingredientai kaip bičių nuodai.

Sakoma, grožio priemones su bičių nuodais yra pamėgusi ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla. Būtent ji ir parekomendavo jaunesnei šeimos narei išbandyti procedūras, o taip pat – įsigyti naktinę kaukę, po kurios K. Middleton rytą pasitinka spindinčia oda.

Kad K. Middleton neketina švaistyti karališkos šeimos turtų, įrodo ir tai, ką ji turi savo drabužinėje. Nors karališkiems priėmimams ir vizitams į svečias šalis ji turi turėti dailių dizainerių kurtų apdarų, Kate taip pat mielai renkasi ir paprastus prekių ženklus. Pavyzdžiui, garderobe ji turi „Oasis“ megztą suknelę, kuri tekainuoja 37 eurus arba kiek daugiau nei 60 eurų kainuojantį „Zara“ paltuką.

O kur mažas, tačiau reikšmingas niuansas, kad drabužius ji vilki daugiau nei vieną kartą! Nors pasaulio turtingiausios ir galingiausios moterys gali sau leisti prabangą kas kartą renginyje spindėti su nauja suknele, štai K. Middleton mielai renkasi jau kadaise dėvėtus apdarus ir užsienio žiniasklaida kaskart apdovanoja ją už tai dėmesiu, pagyromis.

36-erių ikona puikiai suvokia, kad kiekvieną kartą, kai ji viešumoje pademonstruoja naują suknelę ar sijoną, iš prekybos vietų šie (ir net identiški!) apdarai kone iššluojami. Tam yra net atskiras terminas – K. Middleton efektas. Panašus pamišimas dabar pastebimas ir dėl Meghan Markle vilkimų drabužių. Būtent dėl šios priežasties Kate pasirinkimų būta išties atsakingų. Pavyzdžiui, ji mielai populiarina britų dizainerius ir prekių ženklus.

Žavitės kunigaikštienės stiliumi ir norėtumėte būti bent kiek į ją panaši? Viskas paprasčiau nei manote. Rinkitės A arba tiesaus silueto drabužius, pageidautina – iki kelių ar šiek tiek virš jų. Nepersistenkite su makiažu, juk paprastumas, tokį, kokį matome Catherine veide, žavi. Rinkitės kokybiškus juvelyrinius dirbinius ir venkite bižuterijos. O įvaizdį visada pagyvinkite klasikine rankine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)