Šįmet madingiausių puošnių suknelių titulą pelno blizgančios. Tuo buvo galima įsitikinti išvydus „Victoria's Secret“ angelų vakarėlį. Čia dauguma manekenių vilkėjo būtent blizgučiais siuvinėtas ar metalu žvilgančias sukneles. Tačiau neapsigaukite - blizgučiai tėra kryptis. Drąsiai rinkitės iš pačių įvairiausių galimybių, nuo siuvinėjimų žvyneliais, stambesniais žėrinčiais kristalais iki metallic efekto. Svarbiausia, kad vilkėdama šventinę suknelę pasitikėtumėte savimi ir jaustumėtės puikiai.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

1. BLIZGUČIAI

Blizgiais žvyneliais siuvinėtos suknelės - idealus pasirinkimas retro stiliaus vakarėliams. Jei norite atrodyti elegantiškiau, rinkitės juodais žvyneliais siuvinėtą suknią. Jei norite susikurti glamūrišką įvaizdį, stilingu pagrindu taps figūrą pabrėžianti sidabrinių ar auksinių žvynelių suknutė. Įdomus sprendimas - suknelės, dabintos dvipusiais žvyneliais. Šie, braukiami ranka, atsiveria tai viena tai kita puse ir taip keičia spalvas.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

MANGO, STRADIVARIUS, gamintojų nuotr.

MANGO, H&M, gamintojų nuotr.

H&M, MANGO, gamintojų nuotr.

2. METALAS

Metalizuotų audinių suknelės taip pat tarp vakarėlių favoričių. Įvertinkite savo gymį - ar jums labiau tinka šaltos spalvos, ar šiltos. Jei pirmoji grupė, pirmenybę teikite įvairiems sidabro atspalviams, jei antroji - auksui, bronzai, variui. Populiarios metallic efekto suknelės, kurių audinys krinta tarsi šlapiai, atrodo sunkesnis. Tačiau būkite atsargi, būtent toks audinys pabrėš kiekvieną figūros linkį. Jei norite padailinti figūrą, verčiau rinktis standesnio audinio suknelę.

AFP/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

ZARA, H&M, MANGO, STRADIVARIUS, gamintojų nuotr.

H&M, OASIS, ZARA, BERSHKA, gamintojų nuotr.

3. SPALVOS

Galiausiai, jei norisi tapti vakarėlio žvaigžde ar atrodyti jaunatviškiau, pasimatuokite blizgančią spalvotą suknelę. Ryškesnė ar pastelinė blizgi suknelė ypač gražiai atrodys prožektorių šviesoje, nes į audinį atsimušusi šviesa kurs gausybę atspalvio variacijų. Kad neužgožtumėte spalvos kuriamo efekto, prie tokios suknelės derinkite subtilesnių spalvų batelius ar rankinę. Tačiau jūsų papuošalai gali būti ne mažiau įspūdingi nei suknelė! Puikiai tiks žvilgantys kristalai, spalvingi brangieji akmenys ar masyvūs auksiniai, sidabriniai aksesuarai.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

OASIS, H&M, gamintojų nuotr.

MANGO, OASIS, H&M, ZARA, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)