Prieš patekdamas ant žurnalų puslapių, mados tendencijų diktatas pirmiausia atkeliauja būtent iš kasdienybės ir mums artimos aplinkos. Nereikia ieškoti toli. Vieta, kurioje kasdien susirenka įvairiausios išvaizdos, išsilavinimo, skonio, pomėgių ir pažiūrų asmenybės yra ne kas kitas, o gatvė.

Ir tai - ne iš piršto laužtas teiginys. Atsiverskite „Vogue“, „Elle“ ar „Harper's Bazaar“ žurnalus. Visų jų puslapiuose rasite stilingiausių asmenybių nuotraukas ir stilisto siūlomus aprangos derinius, kurie bus sukurti pagal šių žmonių įvaizdžius.

Nuo Paryžiaus, Niujorko, Seulo ar Milano - pasaulio didmiesčių gyventojai jau spėjo tapti kasdieniu įkvėpimo šaltiniu ne tik mados kūrėjams, fotografams, stilistams ar kitų sričių menininkams, bet ir mums.

Atrinkome įdomius, stilingus ir nuotakingus 2016 m. gatvės stiliaus pavyzdžius iš skirtingų pasaulio vietų. Galbūt tai įkvėps jus naujiems stiliaus pokyčiams ir drąsesniems sprendimams!

Galerija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)