1. Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi ar girdėjusi? Viena didžiausių moters puošmenų – plaukai. Tai – tarsi jos karūna. Plaukai visada turi būti sušukuoti, net jei iš šono ir atrodys lyg nedėta pastangų (angl.: effortless), bet juk būtent tai ir suteikia šukuosenai išskirtinumo, žavesio.

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Mano stilius formuojamas iš prieinamų kainų drabužių, o juk didieji prekių ženklai, kaip pvz.: „Zara“ ar „H&M“, dažnai kopijuoja idėjas nuo aukštosios mados podiumų.

Vertinu dizainerių kūrybą, o jei žūtbūt noriu įsigyti jų drabužį, leidžiu sau tą padaryti. Kita vertus, nesu rūbų vergė, tad pirkdama labai brangų drabužį visad gerai pagalvoju, ar jis man nėra tiesiog impulsyvaus pirkimo rezultatas ir, ar man jo tikrai reiks po mėnesio.

3. Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų...? Asta Valentaitė – ji šarminga moteris tiek savo asmenybe, tiek stiliaus pojūčiu.

Joe Black nuotr.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Švarkas. Tai mano vizitinė kortelė. Jų turiu begales ir su jais galiu sukurti tiek darbinį, tiek įspūdingą vakarinį įvaizdį.

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Kad ir kaip nuobodžiai skambėtų, dažniausiai renkuosi juodą spalvą – su ja jaučiuosi patogiausiai, stilingiausiai. Jaučiu, kad juoda manęs neužgožia. Be to, prie jos galiu derinti ir kitas mėgstamas spalvas – sodrią mėlyną, smaragdinę.

Kalbant apie šviesias spalvas, ne su visais pasteliniais atspalviais atsiskleidžia mano odos bei plaukų atspalvis. Bet jei reikėtų pasirinkti, rinkčiausi baltą, su ja gerai jaučiuosi.

Neringa Čukinienė

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Ilgą laiką vadovavausi savo stiliaus pojūčiu, bet dabar dirbu su Kęstu Rimdžiumi, tad dažnai pasiteirauju jo nuomonės. Jis mano patarėjas – jei jau klausiu, tai tik jo! Labai pasitikiu Kęsto stiliaus pojūčiu.

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Dabar didesnės galimybės išsinuomoti ir tai palengvina moterų dalią prieš svarbius vakarėlius. Pati jau esu išbandžiusi suknelių nuomą ir, galiu pasakyti, man išties patiko. Atrodo, šitiek naštos nuo pečių nuėmė.

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Deimantiniai auskarai ar žiedas. Toks papuošalas – tikra puošmena. Moteris turi turėti deimantų, mažų ar didelių, priklausomai nuo galimybių. Pati turiu minimalistinius deimantinius auskarus kiekvienai dienai, su jais man labai patogu, tad nešioju jau daugelį metų. Vakarėliams dažnai renkuosi didesnius deimantus.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Be abejo, tokia, kurioje sutilptų visas gyvenimas. Tiesa, šiuo metu nešioju permatomą Juozo Statkevičiaus kuprinę iš praėjusių metų kolekcijos ir vis sulaukiu komplimentų. Labai ją pamilau, gelbsti tai, kad kuprinė labai talpi. Juk reikia ir darbo knygos, ir kosmetinės – vien telefono rankinėje man nepakaktų.

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti? Kažko labai vulgaraus ar tiesiog man netinkančio rūbo.

Labai svarbu atsižvelgti į vakarėlio aprangos kodą. Manau, kad jei žmogus nespėja atitinkamai pasiruošti – tuomet geriau nė nedalyvauti. Kvietime nurodyto aprangos kodo nepaisymas – tai nepagarba renginio kaltininkams.

Be proto negražu, kai ateini pasitempęs ir pasipuošęs, o šalimais – visai nepasiruošę žmonės, kurių netinkama apranga blaško ir trikdo aplinkinius. Tuomet mažų mažiausiai, ką galima padaryti, tai vengti fotografų sienelės.

Audriaus Dzimidavičiaus nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)