Akcentas – dekoltė


Visos palaidinės ir suknelės su kvadratine ar širdelės formos iškirpte dabar yra be galo aktualios. Pastaruoju metu pasaulis dirba nuotoliniu būdu, tad visas akcentas yra nukreiptas į portretinę zoną. Taip pat nepamirškite auskarų bei grandinėlių, kurie visuomet užbaigia įvaizdį ir puikiai akcentuoja viršutinę kūno dalį.

2021 metų pavasario tendencijos

Mini ilgis


Du ilgiai dabar yra populiarumo viršūnėje – tai mini ir midi. Midi ilgis išlieka klasika, o renkantis mini kiekvienai derėtų įsivertinti savo figūros privalumus ir trūkumus. Jeigu jūsų kojos yra vertos dėmesio ir norite, kad jos taptų įvaizdžio akcentu – mini ilgis kaip tik jums.

2021 metų pavasario tendencijos

Šiandien renkantis mini ilgio gaminį svarbu atkreipti dėmesį, kad medžiaga būtų standesnė, o liemuo aukštesnis.

2021 metų pavasario tendencijos

Matomos liemenėlės ir braletės


Kita vyraujanti tendencija jau nebe pirmąjį sezoną, tačiau kiekvienais metais ji kažkiek transformuojasi ir keičiasi. Visos liemenėlės ir braletės, kurias mes iki šiol vilkėjome po vyriškais švarkais, vis dar išlieka aktualios. Šiemet mes galime sluoksniuoti jas po permatomomis suknelėmis, kurias vilkėsime mieste ir tai jokiais būdais neatrodys vulgariai. Svarbus niuansas – kasdienis apatinis moters trikotažas ir specialios matomos liemenės – tarpusavyje neturi nieko bendra.

2021 metų pavasario tendencijos

Iškirptės klubų zonoje


Šis tendencija gali nuskambėti kiek dviprasmiškai ir keistai, tačiau pavasarį ji atrodys labai seksualiai. Suknelės, body ar priglundančios palaidinės su iškirpte klubų srityje puikiai sukoreguos tą figūrą, kurios talija nėra labai išreikšta. Jeigu jaučiatės nedrąsiai, derindamos tokią tendenciją miesto stiliuje, siūlau rinktis saugesnį variantą – maudymosi kostiumėlį, kuris tikrai tiks paplūdimio įvaizdžiuose.

2021 metų pavasario tendencijos

Surišimai ant kūno


Kita mada – surišimai ant jūsų kūno. Palaidinės, suknelės, kelnės – viskas, kas turi papildomus surišimus ties liemeniu, šį šiltąjį sezoną atrodys labai seksualiai ir išskirtinai. Žinoma, vėl gi turite įvertinti savo figūros privalumus bei trūkumus. Jokiu būdu nerekomenduočiau taikyti šios tendencijos plius size merginoms, abejojančioms dėl savo liemens. Surišimai ant kūno gražiai atrodys jeigu jūsų pilvukas plokščias, o kūno sudėjimas sportiškas.

2021 metų pavasario tendencijos

Jūros dvelksmas

2021 metų pavasario tendencijos

Žvaigždutės, kriauklytės, žuvytės, tinklai ir viskas, kas susiję su jūra bei vandenynu. Mes pasiilgome poilsio ir kelionių, todėl su tuo susiję raštai, dekoras ir siluetai bus be galo madingi, kompensuos tai, ko mums visiems labai trūksta.

2021 metų pavasario tendencijos

Naminė mada

Ši tendencija – atspindys to, kas vyksta pastaruoju metu mūsų gyvenime. Apranga, kurią ilgąjį laiką vilkėjome namuose, keliauja į gatves. Trikotažiniai kostiumėliai jau seniai tapo mūsų spintos baze, o šį sezoną prie jų prisijungs ir pižaminiai kostiumėliai. Patogumas vis sparčiau užkariauja miesto gatves ir moterų širdis. Žinoma, atsipalaidavusį ir jaukų pižamos derinį mes visuomet turime papildyti aksesuarais, tinkama avalyne arba papildomu dekoru. Dabar itin didelio dėmesio susilaukia pižamino stiliaus kostiumėliai su plunksnomis. Tai puikus pasirinkimas vasaros sezonu tiek poilsiaujant prie jūros, tiek vakarėlyje.

2021 metų pavasario tendencijos

Asimetriškas sijonas

Asimetrija šiandien madoje tiek viršutinėje dalyje – tai yra palaidinių, suknelių dekoltė zonoje, tiek sijonuose. Tiesaus silueto, plisuoti ar satino sijonai, kurių apačia nėra griežtai nukirpta atrodo aktualiai, išskirtinai ir įdomiai. Viena pusė tokio sijono yra ilgesnė už kitą ir suformuojama įstrižinę liniją, tuo pačiu puikiai koreguoja figūrą, o tiksliau vizualiai prailgina kojas ir nekerta moters ūgio.

2021 metų pavasario tendencijos

Močiutės staltiesė

Visos nertos medžiagos mums primenančios močiutės staltiesę, pavasarį atsidurs populiarumo viršūnėje. Jeigu anksčiau tokios medžiagos buvo namų dekoro dalis, šiandien nėriniai aktyviai papuoš rankines ir palaidines. Nauja šiuolaikinė karta tarsi skatina sąmoningai panaudoti mūsų brangių močiučių laikų medžiagas.
2021 metų pavasario tendencijos

Treningai

Treningai ir sportiniai kostiumai tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi ir ne tik kalbant apie įvaizdį sporto salėje. Treningai iš 90-tų, kuriuos mes vilkėjome kūno kultūros treniruotėse, šiemet keliauja į madingiausias miesto gatves. Šio treningo kelnės dažnai turi juostą šonuose, o viršutinė dalis užsisega užtrauktuku per visą ilgį. Jeigu anksčiau tokią aprangą galėtume vertinti kaip nederamą kasdieniniame įvaizdyje, šiandien visuomenės požiūris keičiasi, žmonės skatinami žiūrėti į gyvenimą paprasčiau. Siekiant neprarasti savo moteriškumo, merginos gali derinti užsegamą trengingą prie pieštuko formos sijono, aukštakulnių ir, žinoma, papildyti derinį šiuolaikiškais aksesuarais.
2021 metų pavasario tendencijos

Kitas 10 tendencijų žiūrėkite šiame video:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)