1. Basutės

Basutės gali būti pačios įvairiausios – jas rinkitės pagal savo stilių ir patogumą. Vienoms labiau patinka storapadės, tarsi skirtos žygiams basutėms, kitos mieliau renkasi plonyčių virvelių plokščiapades.

Vienintelis dalykas, į kurį turėtumėte atsižvelgti, tai spalva. Geriausia rinktis neutralios spalvos avalynę, nes įsigijusi violetines ar salotines basutes tikrai ne visur galėsite jas pritaikyti. Juodos, rudos, kūno spalvos ar visai šviesios – idealiausi pasirinkimai.

2. Sportiniai bateliai

Sportiniai bateliai būtini toms vasaros dienoms, kai vėsoka, kai lyja, kai daug daug vaikštote ar kai tiesiog norite laisvalaikio akcento prie savo aprangos. Jie gali būti klasikiniai suvarstomi, gali būti masyvesni – unisex stiliaus, o gali būti ir konversiukai.

Dažniausiai stilistų patariama spalva, be abejo, yra balta. Nors niekas nesako, kad tokius sportbatukus lengva prižiūrėti – valyti gali tekti labai dažnai. Tad juodi, pilki ar smėlio spalvos sportbačiai taip pat neprastas pasirinkimas.

3. Lengvos kelnės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją