Tačiau yra viena didelė problema. Jūsų krūtys yra pernelyg didelės ir pūpso taip, jog traukia visų žvilgsnius. Jūs jaučiatės nepatogiai, jog krūtys užgožia jūsų aprangą. Ką daryti, kad krūtinė atrodytų mažesnė? Tai aprašoma Thebetterfit puslapyje.

1. Akcentuokite kitus fizinius atributus

Jūs esate patenkinta savo kūno linijomis ir nenorite net įsivaizduoti, kad galėtumėte jas keisti chirurginėmis priemonėmis ar papildais. Jums tereikia laikino sprendimo, kuris vizualiai sumažintų krūtis vilkint tam tikrais drabužiais. Vienas iš būdų sukurti mažesnių krūtų iliuziją – stengtis nepritraukti dėmesio savo biustui. Tai reiškia, kad užuot dėvėjusios krūtinę išryškinančius drabužius, vilkėkite tai, kas pabrėžia klubus.

Kalbant apie viršutinę kūno dalį, dėmesį nuo krūtų nukreips tokie daiktai kaip skarelės ar auskarai.

2. Įsigykite tinkamo dydžio liemenėlę

Labai daug moterų nešioja netinkamo dydžio liemenėlę vien dėl to, kad pirko ją nesimatavusios arba neteisingai išmatavo savo dydį. Jei jūsų petnešėlės nuolat nuslysta, liemenėlė įsirėžia į odą ar formuojasi „dviguba krūtinė“, greičiausiai segite netinkamo dydžio liemenėlę.

Gerai parinkta liemenėlė ne tik bus patogesnė ir sumažins krūtų skausmą, bet ir pačios krūtys atrodys mažesnės. Įsigijusios tinkamo dydžio liemenėlę, užtikrinsite krūtims reikiamą prilaikymą ir sumažinsite apkrovas pečiams bei nugarai. Tinkamo dydžio liemenėlė taip pat padės pagerinti laikyseną, todėl jūsų krūtys atrodys mažesnės.

3. Segėkite krūtis mažinančias liemenėles

Tinkami liemenėlės išmatavimai – dar ne viskas. Išoriniam krūtų dydžiui įtakos turi ir dėvimos liemenėlės tipas. Kad krūtys atrodytų mažesnės, venkite liemenėlių su paminkštinimais arba tokių, kurios suspaudžia krūtis viena į kitą.

Verčiau rinkitės krūtinę mažinančias liemenėles, kurios švelniai suploja krūtinę ar sukuria „vos regimą“ iškilumą. Krūtis mažinančios liemenėlės specialiai sukurtos taip, kad biustas atrodytų mažesnis.

4. Išbandykite braletes

Jei nemėgstate krūtis mažinančių liemenėlių, rinkitės braletes – tai dar viena galimybė vizualiai sumažinti krūtinę. Tačiau, kitaip nei mažinančios liemenėlės, jos turi dvi puses. Nors jas segint krūtinė atrodys mažesnė, jos nesuteikia deramo prilaikymo, todėl galiausiai gali kilti nugaros ir pečių skausmų.

5. Nešiokite sportinę liemenėlę

Mados požiūriu sportinės liemenėlės nėra idealus variantas. Tačiau jos atlieka savo darbą, jei norite vizualiai sumažinti krūtinę. Sportinės liemenėlės suspaudžia krūtis, o tai sportuojat yra būtina, kad krūtys nešokinėtų ir būtų tinkamai prilaikytos.

Tačiau jas rinkitės atidžiai – netinkamo dydžio sportinė liemenėlė gali per stipriai spausti krūtinę ir kels skausmą bei diskomfortą. Įsigykite idealiai tinkančią sportinę liemenėlę ir turėsite patogią, gerai prilaikančią ir krūtinę mažinančią tradicinės liemenėlės alternatyvą.

6. Išmėginkite sutvarstančias liemenėles

Sutvarstančios liemenėlės („binder bra“) – tai liemenėlių tipas, panašus į juostas, tačiau užtikrinantis itin stiprią kompresiją. Šio tipo liemenėles paprastai nešioja transseksualų bendruomenės žmonės, norėdami sudaryti plokščios krūtinės įspūdį.

7. Naudokite lipnias krūtų juostas

Lipnios krūtų formavimo juostos yra specializuotos juostos, skirtos krūtims prilaikyti ir pakelti. Joms paprastai naudojami medicininiai klijai, kurie yra saugūs odai. Nors lipnios krūtų juostos negali fiziškai sumažinti krūtų dydžio, jos paskirsto krūtų audinius, kad sukurtų pakeltų krūtų vaizdą.

8. Vilkėkite krūtinę mažinančius drabužius

Regimam krūtų dydžiui įtakos gali turėti įvairūs drabužiai, įskaitant ilgus vėrinius, prigludusius marškinius ir apvalias – „įgulos“ – iškirptes. Jums gali pagelbėti ir spenelių lipdukai, kurie švelniai užlygina spenelius, todėl krūtys atrodo mažesnės.

9. Dėvėkite laisvesnius drabužius

Vizualiai sumažinti krūtinės dydį padeda laisvesni viršutiniai drabužiai, marškinėliai su V formos iškirpte, apvalios iškirptės, kardiganai ir švarkai. Nešiojant laisvesnius drabužius, audinys nepriglunda prie krūtų, todėl išoriškai atrodo, kad turite mažesnę krūtinę.

10. Ieškokite marškinėlių ir megztinių su gilesne apvalios formos iškirpte

V formos, apvalios arba gilesnės suapvalintos iškirptės padeda atitraukti dėmesį nuo krūtų ir nukreipia jį į raktikaulius. Tai vizualiai sumažina jūsų liemenėlės dydį.
V formos iškirptės taip pat vizualiai lieknina juosmenį, todėl jūsų apranga atrodys tarsi nulieta pagal jūsų figūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją