1. JEI PLATŪS PEČIAI

Kad pečiai atrodytų siauresni, reikėtų nuo jų nukreipti dėmesį ir akcentuoti apatinę kūno dalį. Tiks suknelės plačiais sijonais, dekoratyvios detalės ties liemeniu ir klubais. Jei suknelė dvispalvė, atkreipkite dėmesį, kad jos viršus mažiau kristų į akis, o apačia būtų šviesesnio arba ryškesnio audinio, taip akcentuosite klubus ir nukreipsite dėmesį nuo plačių pečių.

Vida Press nuotr.

2. JEI PLATŪS KLUBAI

Turinčioms itin moterišką figūrą puikiai tiks liemenuotos suknelės platėjančiu sijonu, tačiau svarbu, kad jis būtų ne rauktas, bet saulės kirpimo. Tiks suknelės atvirais pečiais, taip pat viršutinėje kūno dalyje akcentuotos dekoratyviomis detalėmis, kito audinio įsiuvais ar viliokiškais nėriniais.

Suknelės H&M, gamintojo nuotr.

3. JEI ATSIKIŠĘS PILVUKAS

Paslėpti pilvuką galite stačiakampio arba trapecijos formos suknele. Venkite suknelių itin prigludusių ties liemeniu, audinys turėtų kristi lengvai ir neryškinti pilvuko. Taip pat tiks skulptūriško silueto suknelės iš standesnio audinio - jos tarsi suformuos naują figūrą.

Vida Press nuotr.

4. JEI NĖRA TALIJOS

Talijai išraiškingumo suteiks įžambios klostės ar draperijos ties liemeniu - jį siaurins ir kurs moteriškesnės figūros efektą. Tiks ir spalvinių blokų suknelės: viduryje vienos spalvos audinys, šonuose - kitos. Dėmesio vertos įsiuvais formuotos suknelės, tiks visa, kas verčia žvilgsnį nuo išorės koncentruotis į liemens vidurį.

Suknelės H&M, gamintojo nuotr.

5. JEI SIAURI PEČIAI

Kad pečiai atrodytų platesni, rinkitės sukneles, dekoruotas viršutinėje kūno dalyje. Tiks pūstos ar rauktos rankovės, horizontalios linijos ties krūtine ir pečiais, taip pat suknelės atvirais pečiais (ir nugara). Jei suknelė visiškai uždara, ji turėtų būti šviesesnės ar ryškesnės spalvos, nes tamsi siaurins ir smulkins pečius.

Suknelės H&M, gamintojo nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)