14
Kitas

Žuvys, Avinas, Jautis

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21), praktiškas stilius

Šaulio damos nevilkės nieko, kas varžo judesiu ar kam reikia išskirtinės priežiūros.

„Jei drabužis netinka transatlantiniam skrydžiui, ji irgi jo nevilkės dėl bet kokių kitokių priežasčių.

Šaulio ženklo atstovės kiek nerangios, tad aukštakulniai – ne joms. Jos neturi greitai besitepančių drabužių ar tokių, kuriuos reikia lyginti, nešti į cheminę valyklą.

Būtent todėl mėgstamiausios – maskuojamosios spalvos brezentinės kelnės ir sportiniai kelioniniai batai, nors žmonėms su tokia apranga ji atrodo lyg pajodžarga.

Besižavinti kitomis kultūromis Šaulio moteris gali paįvairinti aprangą egzotiniu drabužiu ar aksesuaru iš šalies, kurioje atostogavo ar nori apsilankyti, ypač jei tai tradicinio, autentiškumo kostiumo elementas.“

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19), įmantrus stilius

Ožiaragio ženklo atstovės rengiasi kaip į norimą darbą, o ne į turimą darbą – net jei tokia moteris yra multimilijoninės kompanijos vadovė, ji rengsis kaip multimilijardinės kompanijos vadovė.

Pasak K. Fox, Ožiaragio ženklo atstovės jaučiasi natūraliai verslo srityje, joms patinka klasikiniai, kokybiškai pasiūti kostiumėliai.

„Dryžiukai buvo sukurti Ožiaragio moterims – prie tvarkingos, veido nedengiančios šukuosenos, subtilaus makiažo, perlų ir klasikinių aukštakulnių.

Ožiaragio damos negali dirbti, jei jaučiasi nesusišukavusios ar netinkamai apsirengusios. Jos išmano, kas yra kokybė, rengiasi kokybiškais drabužiais, tačiau nėra garsių dizainerių etikečių snobė ir niekada neatrodys tarsi kokio prekės ženklo reklama.

Tiesa, žemiškesnės šio Zodiako ženklo atstovės puikiai jaučiasi su darbiniais drabužiais, jei užsiima kokiu nors amatu. Joms nerūpi suknelės, svarbiausia – kad jų gaminami daiktai būtų kokybiški ir patvarūs.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18), bohemiškas stilius

Individualistai Vandeniai turi savitą stilių.

„Vandenio moteris gali atrodyti lyg roko žvaigždė, gali nė nevilkėti moteriškų drabužių, turėti gausybę auskarų, tatuiruočių.

Šios moters daug investuoja į savo išskirtinį stilių, joms nesvarbu, kaip atrodo, svarbiausia, kad su drabužiais jaustųsi patogiai.

Joms išvaizda – arba žaidimų aikštelė, arba būdas sulaužyti taisykles. Šioms moterims kur kas svarbiau jų vidus nei išvaizda.“

14
Kitas

Žuvys, Avinas, Jautis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)