Batai iki kelių, kuriuos šiuo metu aš aviu, nedarė jokio įspūdžio, nes paprasčiausiai dingo po kelnių klešnėmis. Nors dar nebuvau pasiruošusi pasiduoti, šio fakto pakako, kad pradėčiau abejoti savo pirkiniu. Vis dėlto nusprendžiau šiek tiek panaršyti internete ir užmesti akį į kai kurias savo mėgstamas prancūzes, kad sužinočiau, kokių taisyklių jos laikosi, derindamos savo aprangą prie plačių kelnių. Ir, žinoma, jos suteikė nemažai įkvėpimo, kurį nekantrauju išbandyti.

Atsižvelgdama į tai, kaip sudėtinga gali būti priderinti prie plačių kelnių kitus drabužius, nusprendžiau pasidalyti su jumis keletu geriausių įvaizdžių, kad ir jūs užtikrintai galėtumėte pasiduoti šiai madai. Štai kelios taisyklės, kuriomis galite vadovautis, įsigijusios plačias kelnes.

1. Nesaugokite plačių kelnių ypatingoms progoms

Stiliaus pastabos: viena iš pagrindinių problemų, su kuriomis susidūriau rinkdamasi drabužius prie plačių kelnių, buvo ta, kad nebuvau nusiteikusi įtraukti jas į savo kasdienę aprangą. Tačiau būtent tokį įvaizdį renkasi prancūzės: prie plačių kelnių jos dažnai mūvi sportinius batelius ir renkasi tokius kasdieniškus aksesuarus kaip beisbolo kepuraitė. Tokie sprendimai elegantiškam drabužiui suteikia visiškai kitokią estetiką.

2. Monochrominė apranga visuomet atrodo prašmatniai

Stiliaus pastabos: Man patinka tai, kad šiuo metu yra madingi monochrominių spalvų drabužiai (įvaizdžiai, sudaryti iš juodos ir baltos spalvos drabužių). Daugiausia dėl to, kad tai tas spalvų derinys, kuriam visada pavyksta atrodyti aukščiausios klasės. Tai ypač praverčia, kai tenka rinktis stilių, nesijaučiant labai drąsiai – šiuo atveju mūvint plačias kelnes.

3. Taip, likę drabužiai gali būti padidinto dydžio

Stiliaus pastabos: asmeniškai aš pati niekada nenešiojau padidinto dydžio drabužių, nes esu išraiškingų formų ir paprastai renkuosi siluetus, kurie išryškina juosmenį. Tačiau pripažįstu, kad padidinto dydžio drabužiai tikrai gali atrodyti labai elegantiškai. Taigi ketinu pasekti prancūzų žurnalistės Aidos Touihri pavyzdžiu ir prie plačių kelnių pasirinkti didintą viršutinį drabužį, pavyzdžiui, lietpaltį.

4. Kardiganai tinka prie visko

Stiliaus pastabos: jei anksčiau skaitėte bet kurį „Who What Wear“ straipsnį, analizavusį prancūzišką stilių, tuomet žinosite, kad megztas kardiganas yra neatsiejama prancūzių garderobo dalis. Iš pradžių galbūt neatrodo, jog kardiganas turėtų tikti prie plačių kelnių, tačiau Anne – Victoire įrodo, kad toks derinys atrodo puikiai. Ar galime skirti keletą sekundžių ir pasigrožėti, kaip ji prie savo vandens atspalvio kardigano priderino tamsiai mėlynos spalvos aulinukus? Nuostabu.

5. Nepamirškite plačių kelnių ir vakare

Stiliaus pastabos: kai tenka galvoti apie aprangą vakarėliui, labai lengva pasirinkti suknelę ar sijoną. Tačiau kitą kartą ruošdamasi vakare kur nors išeiti, pirmenybę suteiksiu plačioms kelnėms, kurias, kaip pastebėjau, dažnai mūvi prancūzės, eidamos vakarieniauti ar ko nors išgerti. Tokios satino kelnės kaip Lenos padės užtikrinti deramą aprangos puošnumą.

6. Ištobulinkite savo spalvų paletę

Stiliaus pastabos: viena iš mėgstamų prancūzių stiliaus gudrybių yra nuo galvos iki kojų vilkėti vieno atspalvio drabužiais. Šiuo atveju man patinka, kaip prabangiai atrodo Julios apranga, sudaryta iš kupranugario ir rudų spalvų paletės. Šis ansamblis su baltais sportiniais bateliais ir rankine per petį tobulai atspindi beveik jokių pastangų nereikalaujančią prancūzių estetiką, kuria jos taip garsėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)