Šį šaltąjį sezoną itin madingi versto avikailio ar jo imitacijų drabužiai ir aksesuarai, kurie ne tik šildo žvarbiomis dienomis, bet ir suteikia įvaizdžiui jaukumo. Avikailio (shearling) striukes ir paltus žiemai siūlo daugybė garsių mados namų, nuo „Acne Studios“, „Stand Studio“, „Rag & Bone”, „Loewe“ iki „Bottega Veneta“, „Tom Ford“ ir „Givenchy“.

Avikailio striukės vis dar yra viena lyderiaujančių tendencijų, tačiau įkandin jos skuba ir kita, instagrame tapusi tikra sensacija. Tai platintos versto avikailio liemenės, kurias madistės vilki ant storų megztinių ar sluoksniuoja su klasikiniais paltais. Dauguma renkasi natūralios spalvinės gamos liemenes – rudos odos baltu kailiu, tačiau kitos randa ir spalvotų, pavyzdžiui, žalių.

Ryškių tendencijų, su kuo derinti kailio liemenes nėra, tačiau vyrauja laisvalaikio stiliaus deriniai, kai prie liemenės derinamos tiesaus ar platesnio silueto kelnės, megztinis aukštu kaklu, sportinio stiliaus avalynė ir minimalistinio dizaino rankinė. Drąsiai kartu derinkite kelis avikailio elementus, pavyzdžiui, liemenę ir rankinę arba avikailio striukę ir kepurę – šįmet madinga tam tikrą tendenciją pabrėžti keliais daiktais.