Ar kapsulinės spintos yra sezoninės?

Tai priklauso nuo jūsų gyvenimo būdo ir mados pomėgių, tačiau apskritai kalbant, pagrindines kapsulinės spintos dalis turėtumėte galėti pritaikyti skirtingiems sezonams. Pavyzdžiui, gerai parinkti balti marškiniai turėtų puikiai atrodyti vasarą su prigludusiais šortais, bet lygiai taip pat patraukliai – žiemą su megztu sijonu ir aukštakulniais batais.

Vis dėlto pastebime, kad yra tam tikrų sezonui būdingų garderobo detalių, kurios geriau tinka vienam sezonui nei kitam. Rudenį? Pagalvokite apie lietpaltį, lengvus megztus drabužius ir aulinius.

Kaip susikurti rudens drabužių spintą?

Vogue 2023 m. rudens kapsulę sudaro daugiafunkciniai daiktai, kurie, tinkamai naudojami, turėtų sklandžiai įsilieti į jūsų turimą garderobą. Plazdanti vasarinė suknelė gali pasipriešinti žvarbiam vėjui, jei ją vilkėsite po stambaus mezgimo trikotažu. Baltą kelnių ar džinsų derinį į rudens režimą perkelsite vilkėdami ant viršaus papildomą sluoksnį – lietpaltį. O vasarinė mini suknelė įgaus rudeninį atspalvį, jei ją priderinsite prie „Chelsea“ batų storu padu. Viskas priklauso nuo pritaikomumo ir universalumo.

Tačiau nepamirškite, kad baziniai drabužiai neturi būti nuobodūs, o šalia universalių neutralių atspalvių, pradėjus temti naktimis, labai reikalingi spalvoti ir margi drabužiai. Tam puikiai tiks ryškus sijonas ar ryškūs dryžuoti marškiniai.

„Vogue“ stiliaus patarimai...

2023 m. rudens/žiemos podiumuose buvo gausu pagrindinių, taip vadinamų „bazinių“ drabužių, kurie dažnai įtraukiami į rudens drabužių spintą. Mūsų stiliaus dėlionėje – „Gucci“ kolekcijos įvaizdis, kurį sudarė džinsai, dryžuoti marškiniai ir lietpaltis, taip pat „Bottega Veneta“ uždarymo įvaizdis: odiniai džinsai ir bateliai, ir „Ferragamo“ elegantiškas bodis ir aukštakulnių su elegantiškomis kelnėmis derinys.

Toliau pristatome 9 elementus, kurie turėtų sudaryti jūsų rudens spintą. Po žingsnį pridėdama juos į savo garderobą susikursite stilingą ir šiai dienai madingą įvaizdį.

Lietpaltis

Nesvarbu, ar rinksitės klasikinį smėlio spalvos variantą, ar derinsite jį su „Matricos“ įkvėpta oda, orui atvėsus niekada neprošal turėti patikimą lietpaltį. Šiemet lietpalčių linijos laisvesnės, pečiai dažnai kirpti žemiau, pats rūbas atrodo kiek padidintas. Venkite nebemadingų prigludusių, tiesių it pieštukas lietpalčių.

Stambaus rašto mezgtinis

Rudenį būtina turėti stambaus mezgimo megztinį. Suteikite jam 2023 m. nuotaikos, rinkdamasi įdomesnį atspalvį, spalvų blokus ar juostas, ar ryškiai išmegztas vienspalves kasas. Megztinį galite dėvėti tiek ant lengvesnės suknelės, tiek su sijonu, tiek su kelnėmis. Tai – universalus drabužis.

Ilgaauliai šaltiems orams

Nesvarbu, ar mėgstate aukštakulnius, ar avalynę grubiu padu, rudeniui tinkami batai padės ištverti šaltus ir lietingus orus. Geriausia turėti dvi poras aulinukų: vieną trumpais aulais, vieną ilgais aulais. Ilgaaulius galėsite dėvėti su suknelėmis, sijonais ar džinsais, trumpaaulius – taip pat su džinsais ir kelnėmis.

Įspūdingas sijonas

Kas pasakė, kad pagrindiniai drabužiai turi būti nuobodūs? Išraiškingas sijonas yra puikus partneris jūsų pagrindiniams drabužiams: galvokite apie baltus marškinėlius, trikotažinius drabužius su iškirpte ir lengvo kirpimo megztukus. Jie visi derės su įdomiau sukirptu ar išskirtinės medžiagos sijonu.

Baleto plokščiapadžiai

„Miu Miu“ dėka baleto tipo plokščiapadžiai bateliai audringai sugrįžo į stiliaus sceną. Juos dėvėkite prie visko – nuo vakarinių suknelių iki džinsų. Jei norite atrodyti ryškiau ir drąsiau, galite pasirinkti metalo atspalvio batelius. Klasikiniam įvaizdžiui sukurti puikiai tiks tradicinės „balerinos“.

Sluoksniavimui skirti marškiniai

Paprasti marškiniai yra amžinai mėgstami mados pasaulio atstovų, be to, jie yra tikra dovana, kai orai nepastovūs. Esant šiltesniam rudeniškam orui, marškinius galite dėvėti po švarku, o visai atšilus švarką nusivilkti. Šalant orams, marškinius galite dėvėti ant golfo – taip sukursite papildomą sluoksnį.

Pereinamojo laikotarpio suknelė

Ar tai būtų prigludusi, ar platėjanti suknelė, pereinamojo laikotarpio suknelė – tai daiktas, kuris atitiks ir formos, ir funkcijos reikalavimus. Prie jos derinkite plokščiapadžius ar aulinukus, kad būtų ne tik lengva ir patogu, bet ir šilta.

Universalios kelnės

Ruduo – puikus metas pademonstruoti tuos rūbus, kuriuos vėliau žiemą paprastai slepia pūkuoti paltai. Ateinantį mėnesį savo mėgstamiausias kelnes dėvėkie prie marškinėlių ir švarkų. Jos taip pat tiks su megztiniais, marškiniais. Norėdama klasikines kelnes pritaikyti vakarėliui galite tiesiog pasirinkti puošnesnę palaidinę ar ryškesnius aksesuarus.

Erdvus švarkas

Dar vienas rudens sluoksniavimo atributas turi būti erdvesnis švarkas. Nesvarbu, ar jį užsimesite ant vasarinės suknelės, ar dėvėsite su prie jo priderintomis kelnėmis, tikrai pasiteisins. O po švarku tilps dar ne vienas sluoksnis.

Visus reikalavimus atitinkantys sportiniai bateliai

Joks garderobas neapsieina be puikių sportbačių. Šį sezoną mūsų akį traukia „Bottega Veneta“, „Loewe“, „Nike“ ir „Wales Bonner X Adidas“ modeliai. Sportbačiai nebėra tokie didžiuliai, kokie buvo pastaruosius kelerius metus. Rinkitės labiau klasikinį įvaizdį, o avėti juos galite ir į darbą – svarbu tinkamai sustilizuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją