Štai visos madingiausių 2023 metų palaidinių tendencijos, rašo brunettefromwallstreet.com.

1. Perregimo audinio palaidinės

Pradėkite vasarą su madinga permatoma palaidine. Perregimų audinių palaidinės 2023 metų pavasario – vasaros sezonu yra pačios madingiausios. Pirmenybę teikite paprastiems siluetams, pasižymintiems pusiausvyra ir polėkiu.

2. Palaidinės su raukiniais

Iš naujausių podiumų šou matyti, kad švelnesnės, seksualesnės ir tradiciškai moteriškesnės palaidinės vis dažniau tampa puošnesnio garderobo dalimi. Romumo ir grakštumo kupinos palaidinės su raukiniais – tai išradingas būdas pakylėti į aukštesnį lygį savo įprastos dienos aprangą.

3. Palaidinės su sijonėliu

Kadaise laikytos atgyvena, palaidinės su sijonėliu (angl. peplum) vėl sugrįžta į madą. Svarbiausia – atlikimas, todėl apsvarstykite variantus, kurie per lengvus audinius kvėpuoja. Rezultatas – tikra šiuolaikinė klasika, kuri visada yra puošni ir amžinai elegantiška.

4. Palaidinės su tiulio rankovėmis

Nėra nieko gražesnio, nei palaidinė su tiulio rankovėmis. Iš organzos ir šilko pasiūta palaidinė su tiulio rankovėmis yra sukurta taip, kad suvirpintų jūsų širdį. Palaidinė su organzos rankovėmis – tai vienas pagrindinių garderobo elementų, kuris niekada neleis jums suklysti. Tai paprasčiausias atsakymas į amžiną eleganciją. Išbandykite įvairias proporcijas, kad atrodytumėte šiuolaikiškiau ir maksimaliai išnaudotumėte šią mados tendenciją.

5. Palaidinė su aukštai paraukta apykakle

Kai dienotvarkė itin įtempta, mažiausiai norisi galvoti, ką apsirengti prie kelnių. Laimei, madinga palaidinė su aukštai paraukta apykakle tinka prie visko.

6. Suraukta palaidinė

Mėgaukitės savo auksine valanda, kai baigiasi darbo susitikimų metas ir ateina laikas socializacijai. Ar eisite po darbų kažko išgerti, ar į vakarėlį, klostėmis suraukta palaidinė atrodys nepriekaištingai bet kokioje aplinkoje.

7. Palaidinė su floristine rozete

Floristinės rozetės tapo pagrindine suknelių ir palaidinių iškirpčių naujove. Kad ir kokia būtų proga, palaidinė su medžiaginiu gėlės žiedu bus vertingiausias ir madingiausias jūsų 2023 metų vasaros garderobo rūbas. Jei trokštate tobulo įvaizdžio, dieną prie tokios palaidinės derinkite džinsus ir baleto batelius, o jei norite atrodyti dar šauniau, ant palaidinės su rozete pabandykite užsivilkti džinsinį švarkelį.

8. Palaidinė su kaspinu

Po kaklu surištas kaspinas kartu su nėriniuota apykakle ir šilku dvelkia tikru vintažo pojūčiu. Nuo įmantrių raštų iki nėrinių ir dailių atspalvių – palaidinės su kaspinu šiuolaikiniam moteriškumui suteikia prabangos įspūdį. Tokios palaidinės puikiai tinka pokalbiams dėl darbo. Tiesą sakant, palaidinė su kaspinu yra idealiausias variantas dalykiniams pokalbiams. Ji žavingai atrodo ir pridengia jūsų biustą.

Šiek tiek daugiau apie 2023 metų palaidinių tendencijas

Kokia palaidine reikėtų papildyti savo spintos kapsulę?

Tai priklauso nuo jūsų asmeninio stiliaus. Jei mėgstate elegantišką stilių, įsigykite perregimą palaidinę, jei pirmenybę teikiate moteriškumui, išsirinkite raukiniais puoštą palaidinę. Jei jūsų stilius dalykinis, įsigykite palaidinę su kaspinu, jei bohemiškas – ties kaklu rauktą palaidinę. Jei jūsų stilius eklektiškas, rinkitės palaidinę su floristine rozete, o jei prijaučiate 2000-ųjų stiliui, dairykitės surauktos palaidinės. Jei mėgstate klasiką, jums labiausiai tiks palaidinė su sijonėliu.

Ar 2023 metų vasarą palaidinės apskritai yra madingos?

Taip!

Kokios palaidinės yra madingos 2023 metų vasarą?

Madingiausios 2023 metų vasaros palaidinės yra perregimos palaidinės, raukiniais puoštos palaidinės, surauktos palaidinės, ties aukštu kaklu parauktos palaidinės, palaidinės su sijonėliu, palaidinės su tiulio ar organzos rankovėmis, palaidinės su floristinėmis rozetėmis ir palaidinės su kaspinais.

Kokia palaidinė 2023 metų vasarą yra pati madingiausia?

Perregimo audinio palaidinė su pamušalu ties torsu ir gėlės rozete!

Ar 2023 metų vasarą madingos tunikos?

Šį sezoną tunikos tikrai nėra madingos. 2023 metais labiau madingos trumpintos palaidinės, negu tunikos.

Kokią palaidinę būtina turėti 2023 metų vasarą?

Jei galite sau leisti įsigyti tik vieną palaidinę, tuomet rinkitės palaidinę su gėlės žiedo rozete – geriausia, kad ji būtų iš permatomo audinio – tai madingiausia šio sezono palaidinė. Kitos palaidinės, kurias privalote turėti 2023 metais, yra raukiniais puoštos palaidinės, surauktos palaidinės, ties aukštu kaklu parauktos palaidinės, perregimo audinio palaidinės, palaidinės su tiulio ar organzos rankovėmis, palaidinės su floristinėmis rozetėmis, palaidinės su kaspinais ir palaidinės su sijonėliais, kurios prieš 2023 – 2024 metų rudens / žiemos sezoną vėl grįžta į madą.

Kokias palaidines dėvėti prie sijonų?

O kokį sijoną segite? Prie 2023 metų vasaros madingiausių sijonų galite dėvėti bet kurią šią vasarą madingą palaidinę, išskyrus palaidines su sijonėliais.

Kokią palaidinę vilkėti prie klostuoto sijono?

Neįtikėtina, bet visos madingiausios šios vasaros palaidinės puikiai dera su klostuotais sijonais. Išskyrus palaidinę su sijonėliu.

Kokią palaidinę dėvėti prie šortų?

Prie šortų galite vilkėti bet kurią šią vasarą madingą palaidinę, nelygu jūsų stilius ir proga.

Kokią palaidinę dėvėti prie kelnių rauktu juosmeniu?

Stilingiausia palaidinė, kurią šį sezoną galite dėvėti su plačiomis kelnėmis, yra bet kokia madinga šios vasaros palaidinė, kuri nėra plati ir neturi raukinių. Niekada nesuklysite, pasirinkusios palaidinę su kaspinu.

Kokią palaidinę dėvėti prie drabužių žemu juosmeniu?

Prie žemo juosmens tiks bet kuri madinga šios vasaros palaidinė, nelygu proga ir jūsų asmeninis stilius.

Ar palaidinės yra dalykiškos?

Kai kurios palaidinės yra dalykiškos, tačiau ne visos. Vienintelės dalykinio stiliaus palaidinės, kurios yra madingos 2023 metų vasarą, yra prie kaklo parauktos palaidinės, palaidinės su kaspinu ir palaidinės su sijonėliu.

Ar 2023 metų vasarą madingos palaidinės su sijonėliu?

Taip, palaidinės su sijonėliu vėl madingos. Tačiau tai ne pagrindinė tendencija.

Ar palaidinės atitinka kasdienį verslo aprangos kodą?

Kai kurios palaidinės gali būti dėvimos kaip kasdienė verslo apranga, bet ne visos. Tiesą sakant, madingiausios 2023 metų vasaros palaidinės neatitinka šio aprangos kodo. Vis dėlto palaidinės su tiulio rankovėmis gali būti laikomos kasdiene verslo apranga ir 2023 metų vasarą yra madingos.

Ar palaidinė gali būti ilgesnė už švarką?

Ne. 2023 metų vasarą dėvėti švarką ant ilgesnės palaidinės nėra stilinga. Tačiau socialiniame tinkle „TikTok“ kartais galite pamatyti, kad ši stiliaus tendencija vis išnyra kaip nevykęs bandymas interpretuoti 2000-ųjų madą. Tokiu atveju vietoj palaidinės verčiau rinkitės suknelę. Švarkas virš suknelės taps stilingu aprangos deriniu, kuris tiks tiek darbui, tiek vakarėliui.

Ar palaidines reikia susikišti į vidų?

Tai priklauso nuo palaidinės stiliaus. Į vidų nesikišame palaidinių su sijonėliais, tunikų, trumpintų palaidinukių, sujuosiamų palaidinių ar drapiruotų palaidinių, jei drapiruotė yra ties juosmeniu.

Kuo skiriasi palaidinė nuo marškinių?

Nors marškiniai gali būti didinti ir laisvi, palaidinės negali būti aptemptos. Palaidinės būna laisvesnio silueto, nei marškiniai. Marškiniai paprastai guli tarsi nulieti, turi apykaklę, rankoves su rankogaliais ir yra priekyje susagstomi sagomis. Tačiau palaidinė neprivalo turėti sagų, rankogalių ar apykaklės.

Ar palaidinė privalo turėti sagas?

Ne, palaidinė neprivalo turėti sagų.

Tačiau palaidinė gali turėti sagas?

Taip, palaidinė gali turėti sagas. Tačiau jei ji turi sagas, ji turi būti gana plati, kad būtų laikoma palaidine. Jei ji nebus plati, tai bus tiesiog marškiniai.

Ar palaidinės su kaspinais po kaklu vis dar madingos?

Palaidinės su kaspinu, surištu po kaklu, 2023 metais yra madingos. Tačiau tai nėra madingiausia šio sezono palaidinė.

Ar 2023 metų vasarą madingos palaidinės su varpelio formos rankovėmis?

Tik jei jos yra perregimos ir jei palaidinė yra paraukta.

Kokios yra ryškiausios 2023 metų palaidinių tendencijos?

Ryškiausios 2023 metų tendencijos yra perregimos palaidinukės, palaidinės su raukiniais, surauktos palaidinės, ties aukšta apykakle klostytos palaidinės, palaidinės su sijonėliais, palaidinės su tiulio arba organzos rankovėmis, palaidinės su gėlės žiedo rozete, palaidinės su kaspinu po kaklu.

Ar 2023 metų vasarą madingos gėlėtos palaidinės?

Taip, 2023 metų vasarą gėlėtos palaidinės yra madingos. Tačiau madingi ir kiti raštai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją