Blizgučiai, žvilgėjimas

Praėjusio rudens ir žiemos kolekcijose ant podiumų buvo gausu blizgančių, karoliukais, blizgučiais ir pan. puoštų drabužių. Nenustebkite – megztiniai kuo puikiausiai gali sublizgėti, čia atsiveria neribotos galimybės, juo labiau, kad šis drabužis – mažiau įpareigojantis nei vakariniai apdarai, rašoma tinklalapyje marieclaire.com. Duokite valią fantazijai – puoškite megztinius blizgučiais, stikliukais, akutėmis, pasiuvinėkite blizgiais siūlais, nebijokite ir megztų iš blizgančių siūlų megztinių.

Ryškios spalvos

Šią žiemą pliūpteli spalvų: barbiška rožinė, ryškiai violetinė, žalia... Šiame kaleidoskope yra vietos ir netikėtiems grafiniams spalvų deriniams.

Kaip išsirinkti idealų megztinį

Megztiniai su perregimomis detalėmis

Šiuo atveju svarbu, ką norėsite paslėpti, o ką pademonstruoti. Trikotažas suteikia dizaineriams galimybių ištyrinėti įvairiausius šios tendencijos variantus – grafines iškirptes, perregimus nertinius, perregimas detales netikėtose vietose. Šį sezoną yra vietos ir įvairiems gundomiems megztinių modeliams, perregimai tekstilei, nėriniams, kelių medžiagų deriniams, kai derinamos perregimi ir neperregimos juostos ir pan.

Malonios liesti tekstūros

Mados ekspertai teigia, kad šią žiemą populiarios ir malonios liesti tekstūros. Ypač madingi moherio megztiniai su pūku, taip pat madingos rankomis megztos detalės.

Megztinis, gatvės mada

Odė klasikai

2023 m. žiemą nebus pamiršti ir klasikiniai motyvai – škotiški raštuoti megztiniai, megztiniai su spalvotais rombais ir pan. Pynių raštai paįvairinami ryškiomis spalvomis, o paryžiečių taip mėgstami dryžuoti megztukai yra laisvesnių siluetų, mažiau rafinuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją