Tinklalapis elle.com pateikė trumpą maudymosi kostiumėlių gidą.

Batika marginti audiniai

Keletą pastarųjų sezonų rištinės batikos technika margintų audinių buvo galima pastebėti „Prada“, „Proenza Schouler“, „Versace“ ir „Off-White“ mados namų pristatomose kolekcijose. Būtent taip marginti maudymukai atrodo ypač puikiai: jie nuotaikingi, o pereinančios spalvos ir jų pustoniai sukuria ryškesnio įdegio iliuziją.

Virveliniai bikiniai

Virvelėmis surišami bikiniai – tikras šios vasaros mados klyksmas. Virvelių gali būti ypač daug. Kad sužinotumėte, kaip turite atrodyti, galite pasidomėti, kokius bikinius akivaizdžiai pamėgo modelis Em Rata.

Surišimas ant sprando

Vientisi maudymukai ir toliau išlieka paklausūs. Laimei, dizaineriai mėgsta eksperimentuoti, tad sukuria ne ką prasčiau už bikinius atrodančių vienos dalies maudymosi kostiumėlių. Šiuo metu ypač populiarūs ant sprando surišami (arba sujungti) variantai. Modeliai varijuoja nuo turinčių nemenką iškirptę iki egzempliorių gana uždaru ar net aukštu kaklu.

Tik viena petnešėlė

Dar viena šio sezono tendencija – asimetrija, sukuriama paliekant tik per vieną petį einančią petnešėlę. Tokio tipo maudymukas be galo universalus, mat jis laisvai gali atstoti prigludusius marškinėlius. Džinsų ir tokio maudymuko derinys – anaiptol ne nauja idėja, bet ji lig šiolei pasiteisina. Šiuolaikiškai atrodantys maudymukai viena petnešėle – tai išradingų dizainerių kūrybiškumo rezultatas.

Paaukštinta talija

Privalu užsiminti ir apie kelnaites paaukštinta talija. Tokias dabar noriai renkasi daugelis moterų. Na, tiesą sakant, jos buvo populiarios jau beveik dešimtmetį, bet tik šiandien sulaukė tokio dėmesio, kokio išties yra vertos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)