Šviesus kostiumėlis ir basutės

Nebūtina biure mūvėti apgludusias kelnes ir įliemenuotą švarką – vasarą tikrai bus karšta. Pakeiskite šį kostiumą ne tokiu griežtu variantu – su laisvomis kelnėmis ir tarsi vyriško kirpimo švarku, idealiu atveju – baltos spalvos. Su tokiu kostiumėliu kur kas lengviau ištverti karščius. Nebijokite avėti basučių prie kostiumėlio – toks derinys retai kada atrodo negražiai.

Suknelė ir lietpaltis ar neperpučiamoji striukė

Žavu, kad per vieną sezoną neperpučiamosios striukės iš pamiršto garderobo atributo virto tikru susižavėjimo objektu. Po Phillipo Limo, „Valentino“ ir „Marni“ kolekcijų dabar nebaisu derinti sportinę striukę su pačiais netikėčiausiais drabužiais, pvz., gėlėta suknele. Idealus variantas mūsų permainingiems orams – ryte einame į darbą su striuke, o dieną persirišame ją per juosmenį.

Šortai ir striukė

Ši idėja ne nauja – skirtingo stiliaus drabužiai seniai derinami ant podiumo: prie plačių kelnių vilkima perregima palaidinė, kariško stiliaus striukė dėvima prie platėjančio sijono iki kelių. Šią vasarą norisi derinti švarkelį ar striukę prie šortų. Beje, prie įvaizdžio tiks pinta rankinė – į ją įsidėsite striukę, jei pasidarytų karšta.

Natūralios medžiagos suknelė ir įsispiriami bateliai

Nepaliausime kartoti, kad renkantis drabužius karštai dienai svarbiausia – medžiagos. Su medvilnine ar linine suknele (net jeigu ji su ilgomis rankovėmis), bus lengviau ištverti 30 laipsnių karštį, nei su poliesterio sarafanu.

Suknelė ir sportinis džemperis

Atrodytų, dizaineriai jau išsėmė sportinę temą, tačiau taip nėra – kiekvieną sezoną matome gaivių, žavių gatvės stiliaus derinių. Pavyzdžiui, trumpa suknelė su raukiniais ir sportinis džemperis.

Suknelė ir lengvas lietpaltis

Su tokiu komplektu nebūtina eiti į darbą, nes jį vilkint taip smagu gerti kavą terasoje sekmadienio rytą – iš pradžių su lietpalčių, o kai oras sušils – su suknele.

Mini suknelė ir švarkas

Labai moteriškas drabužis su vyriško stiliaus drabužiu atrodo maksimaliai efektingai. Vėsų rytą prie trumpo sijono arba suknelės gražiai atrodys pora dydžių didesnis švarkas, pasiskolintas iš vaikino spintos. Dieną permesite švarką per rankinę ir išvengsite karščio bangos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)