Aistringai domėdamasis mada nuo ankstyvos vaikystės, įkvėptas kelių savo šeimos narių, o ypač močiutės, jis savo karjerą ir prekės ženklo „Zaady“ kūrimą pradėjo nuo nulio. Turėdamas platų ir kritišką požiūrį į madą, dizaineris sėkmingai kopė karjeros laiptais.

2024 metų „Zaady“ žiemos aukštosios mados kolekcija

Kūrėjas, stilistas ir savamokslis menininkas Zaady sugebėjo sujungti tai, kas laikui nepavaldu, su tuo, kas šiuolaikiška, taip susiejant senąją kartą su naująja ir visa tai telpa į vieną žodį „Mada“.

2024 metų „Zaady“ žiemos aukštosios mados kolekcija

Dėl kūrėjo įkvėpimo ir kūrybiškumo, į jį labai greitai kreipėsi įtakingi žmonėms, jog jis praktiškai pritaikytų savo žinias ir patirtį bei imtų kurti drabužių kolekcijas.

2024 metų „Zaady“ žiemos aukštosios mados kolekcija

2024 metų „Zaady“ žiemos mados kolekcija pristatyta Paryžiaus aukštosios mados savaitėje. Kolekcijoje dominavo vestuvinės suknelės, šaltų atspalvių tonai, sidabras ir metalas, šaltis ir sterilumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją