„L'Officiel Lithuania“ kviečia atrasti lininius drabužius bei aksesuarus ir papildyti vasaros garderobą stilingomis naujienomis.

1. Lininė klasikinė liemenė

Kostiuminio stiliaus lininę liemenę galite vilkėti ir kaip palaidinę, ir po klasikiniu švarku. Šįmet madingos šviesaus audinio liemenės, derinamos su elegantiškomis ilgomis kelnėmis, sukuriant old money stilistikos įvaizdį.

2. Juoda suknelė

Juoda santūraus stiliaus suknelė – klasika. Nors ir pasiūta iš lino, ji puikiai tiks tiek dienai, tiek vasaros vakarėliams. Kad rūbas atgrodytų puošniau, prie suknelės derinkite kristalais žėrinčią nedidelę rankinę, kokteilinius auskarus ir elegantiškus aukštakulnius.

3. Laisvalaikio kostiumėlis

Lininis laisvalaikio kostiumėlis – stilingas pasirinkimas kasdienai. Verta atkreipti dėmesį į laisvus ir kūno judesių nevaržančius siluetus, minimalistinį dizainą ir, žinoma, audinio kokybę. Tokius kostiumėlius siūlo „Cut my fashion“ – lietuviškas prekės ženklas, turintis savo siuvyklą ir studiją Vilniuje.

4. Lininiai marškiniai

Klasikiniai lino marškiniai šį sezoną užtikrintai sugrįžta į mados tendencijas. Jie vyravo Max Mara 2023 m. vasaros kolekcijoje. Šie mados namai pasiūlė lininius marškinius derinti ne tik su šortais, bet ir maksi ilgio sijonais, taip sukuriant elegantišką įvaizdį.

5. Vasariškas ansamblis

Pasimatuokite raštais margintus lininius drabužius, tokie atrodys žaismingiau, vasariškiau. Atostogoms ar šventėms tiks elegantiški ansambliai, kurių tiek viršutinė, tiek apatinė dalys pasiūtos iš to paties audinio. Verta įsidėmėti gėlių raštus, taip pat audinį, margintą citrinomis, dekoruotą nėrinių aplikacijomis.

6. Klasikinis kostiumas

Dėmesio verta vasaros investicija – klasikinis trijų dalių kostiumas, kurį sudaro elegantiškas švarkas, kelnės ir klasikinė liemenė. Tokį kostiumą galėsite vilkėti ir atskirai, derindama su kitais rūbais, ir vientisą, sukurdama dalykinio stiliaus įvaizdį.

7. Lininiai šortai

Lininiai šortai – idealus drabužis vasaros kelionėms ar laisvalaikiui mieste. Prie jų galite drąsiai derinti skirtingų silių drabužius: nuo romantiškos šilkinės palaidinės, medvilnės marškinėlių iki klasikinių marškinių.

8. Lininės espadrilės

Espadriles jau galime priskirti vasaros garderobo klasikai. Šį sezoną tokias siūlo garsiausi mados namai: Prada, Versace, Christian Louboutin, Gucci, Loewe ir kiti. Lininės espadrilės leis pėdoms kvėpuoti, stilingai atrodys derinamos tiek su džinsais, tiek su vasariška suknele.

9. Vakarinė suknelė

Iš lino pasiūtos ar numegztos suknelės gali būti ne tik kokteilinės, bet ir dar puošnesnės – vakarinės. Šįmet madingos įvairiomis aplikacijomis, nėriniais, siuvinėjimais ir kitomis detalėmis dekoruotos suknelės. Dėmesio vertos ir įdomesnių faktūrų variacijos.

10. Maksi ilgio sijonas

Vienas madingiausių sezono drabužių – maksi ilgio tiesaus silueto sijonas. Nors daugiausia kalbėta apie džinsinius, vasarą drąsiai segėkite ir lininius. Elegantišką lasivalaikio įvaizdį sukursite tokį sijoną derindama su šviesiais klasikiniais marškiniais, o vakarėliui rinkitės lino sijoną ir šilko palaidinę.