Jie dabar yra dėmesio centre dėl trijų pagrindinių priežasčių: 2023 m. rudens/žiemos kolekcijose buvo pristatyti nauji jų stilizavimo būdai; žmonės pamatė, kad kiti juos dėvi, ir pasekė jų pavyzdžiu; ir žmonės, kurie visada juos dėvėjo bei toliau dėvi dėl universalumo, rašoma „Vogue“.

Jei norite taikyti į mados tendencijas, galite pasisemti įkvėpimo iš „Prada“ – jie pilkus megztinius derino su vestuvinio tipo sijonais, kai viršus primena verslo stilių, o apačia – vakarėlio.

Gatvės stilius

Vėliau vykusiame „Miu Miu“ šou Miuccia Prada tęsė šią temą. Tiesa, tai nieko nestebina turint omenyje, kad megztiniai jau daugelį metų yra Miuccios asmeninės uniformos pagrindas. Pilki megztiniai ne kartą pasirodė 65 įvaizdžių kolekcijoje, jie buvo dėvimi po gobtuvais ir viršutiniais drabužiais.

Panašių vaizdų galima išvysti ir kitų dizainerių pristatymuose. Pavyzdžiui, Molly Goddard blyškiai geltoną tiulio sijoną derino su pilku megztiniu; „Fendi“ – su klostuotu sijonu ir kelnėmis.

„Mėgstu paprastus pilkus megztinius su aukštesniu kaklu, geriausia vilnonius, šiek tiek aptemptus, nes jų dėvėjimo būdų yra begalė, – pastebi prekės ženklo ir augimo konsultantė Simone Parchment, visą gyvenimą mėgstanti šį garderobo elementą. – Mėgstu juos vilkėti su baltais marškinėliais po apačia ir su viskuo, pradedant džinsais bei baigiant suknelėmis ar sportinėmis kelnėmis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją