Laisvai kabantis diržas

Šiuo atveju už diržo plotį kur kas svarbesnis jo ilgis. Nepriklausomai nuo to, ar turimas variantas platus ar siauras, jį užsidėjus būtinai turi likti laisvai kabanti diržo dalis.

Kaklo papuošalai iš kriauklių

Nors šiuo metu ši tendencija galimai neatrodo pernelyg aktuali, neilgai trukus ji tikrai tokia taps. Kadangi tokius aksesuarus renkasi Alexa Chung, Gilda Ambrosio ir Camille Cahrriere, kažin ar reikia papildomų argumentų.

Galvos raiščiai

Ši tendencija leis kartą ir visiems laikams pamiršti apie blogos šukuosenos dienas. Nuo šiol galėsite ne tik drąsiau išeiti iš namų su netrinktais plaukais, bet ir išbandysite vieną žavingiausių 2018 m. mikrotendencijų.

Auksu tviskančios kelnės

Praėjusiais metais turėjome galimybę susipažinti su sidabro spalvos kelnėmis, o šiais metais rekomenduojama netrypčioti vietoje ir dėmesį atkreipti į auksinės spalvos variantus.

Violetinė ir oranžinė

Nors ši saldi spalvų porelė toli gražu nėra vienintelė, vis tik į ją neabejotinai rekomenduojama atkreipti dėmesį. Galite rinktis alyvinę striukę ir oranžines kelnes arba bet kurį kitą jums patrauklų derinį.

🌈

A post shared by naomi shimada (@naomishimada) on Jan 9, 2018 at 12:18am PST

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)