Šių aksesuarų pagalba nesunkiai galime net ir nuobodžiausią derinį paversti įdomiu ir išskirtiniu neinvestuojant per daug pinigų.

Lankeliai. Atkreipkite dėmesį į paminkštintus lankelius, jie sugrįžo su trenksmu ir kol kas niekur nežada trauktis. Velvetiniai, pinti, puošti kristalais – tokie lankeliai puikiai tiks tiek dieną, tiek vakare. Drąsiai puoškitės jais dėvėdamos sukneles ar džinsus, jie suteiks jūsų įvaizdžiui šiek tiek aristokratiškumo.

Šilkinės skaros – itin moteriška ir labai romantiška detalė. Skaras galite rišti i plaukus arba dėtis ant galvos, taip sukurdamos 70-ųjų nuotaiką. Ilgaplaukėms merginoms patarčiau skaras įpinti į plaukų kasą ar tiesiog apjuosti į uodegą sukeltus plaukus.

Plaukų aksesuarai

Kaspinai – šio sezono „must have“ aksesuaras. Tokį gražuolį nesunkiai galite pasidaryti ir pačios, jums tereikės šilkinės ar velvetinės juostelės. Kaspinai, rišami į plaukus, suteikia jūsų deriniui prabangos, atrodo itin rafinuotai ir puošniai. Tai puikus aksesuaras šventiniam laikotarpiui. Spalvas rinkitės pagal savo norą: juodą, bordo, smaragdinę, tamsiai mėlyną ar levandų, kuri be galo aktuali šį sezoną.

Medžiaginės gumelės (scrunchie) – pagrindinis 90-ųjų aksesuaras, jas arba mėgstate, arba ne. Šiemet gumelės prisikėlė it feniksas iš pelenų ir apsigyveno visų madisčių plaukuose. Ypač madingos satininės, šilkinės gumeles. Jos atrodo moderniai ir stilingai, nebijančioms eksperimentuoti siūlyčiau pasižvalgyti Į odines gumeles, pasirinkusios tokį plaukų aksesuarą žengsite koja kojon su visomis mados tendencijomis.

Plaukų segtukai. Įvairių formų Ir dydžių plaukų segtukai į madą įsiveržė kaip cunamis ir tapo neatsiejama kasdienio gyvenimo dalimi. Jie ne tik prilaiko plaukus, bet ir pasitarnauja kaip puiki įvaizdžio detalė.

Plaukų segtukai

Ar pamenate perlinius segtukus? Štai tokių vertėtų atsisakyti, jų bumas praėjo lygiai taip greitai kaip ir buvo atėjęs. Šį sezoną karaliauja grandinėlėmis ir metalinėmis detalėmis puošti segtukai, jų galite įsigyti kiekvienoje greitosios mados parduotuvėje.

Nepamirškite senų gerų „bobby pins“. Šie mažyliai laikomi klasika, kuri visuomet bus aktualūs. Atkreipkite dėmesį į jų segimo būdą ir vietoj kelių susekite keliasdešimt. Leiskite mažoms detalėms sužaisti pagrindinį vaidmenį!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)