Mados naujovėms skirtose leidinių skiltyse galima rasti kuo įvairiausių pasiūlymų, pradedant pakoreguotais džinsiniais švarkais ir baigiant klasikiniais lietpalčiais. Visgi šio modelio striukė, atrodo, neturi konkurentų. Tai nesudėtingą ornamentą sukuriančiomis siūlėmis persiūta striukė. Prieš porą metų mados arenoje pasirodęs modelis tebėra populiarus, rašoma portale „Who What Wear“.

Ši kiek pašiltinta padidinto tipo striukė buvo pristatyta 2021 metais ir tuojau pat sulaukė milžiniško dėmesio. Tas dėmesys neblėsta: norint tuo įsitikinti, tereikia panaršyti „Instagram“. Aišku, pirmaisiais metais šios striukės buvo vienos perkamiausių. Laimei, jų atsargos nuolatos pildomos, nes paklausa niekaip nemąžta. Net susidaro įspūdis, jog tokio tipo striukės galėtų tapti klasikinio garderobo dalimi.

Kad ir kaip būtų, orams atvėsus, dygsniuotų striukių tikrai nesunku pamatyti gatvėse. Tai tik įrodo, jog jų populiarumas ne pramanytas, o realus reiškinys. Šios striukės – tai universalus demisezoninis drabužis. Be to, jį dėvint paprasta atrodyti stilingai.

Jeigu kartais nežinote, kaip ir su kuo šį rūbą derinti, siūlome atsiversti kokios nors imponuojančios stiliaus divos, na, kad ir Jessicos Skye arba Monikh Dale, „Instagram“ paskyrą, bet šiaip ir prie tiesaus kirpimo džinsų, ir prie tamprių, ir avint grakščius žemakulnius, ir masyvius batus ši striukė tinka tobulai.

Nesvarbu, kokią spalvą – rusvai žalsvą, juodą, rudą ar baltą – pasirinksite, su šiuo viršutiniu apdaru rudenį jausitės puikiai. Kitaip negali būti, nes iš esmės tai yra supaprastintas ir netgi šaunesnis žiemą dėvimos pūkinės striukės variantas. Kadangi neturi apykaklės, be to, yra ganėtinai plati, ši striukė gali tarnauti ir kaip lengvas drabužis, ir kaip papildomas šilumą teikiantis sluoksnis: net užsimetusios ją ant storoko švarko ar megztinio, jausitės iš tiesų patogiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)