Oda, oda ir dar kartą oda – visi odiniai ar odos imitacijos gaminiai yra sveikintinas pasirinkimas. Daugelis dabartinių madisčių renkasi dirbtinę odą – daugiausia dėl etinių sumetimų. Tačiau jeigu norite ir turite galimybę nešioti tikros odos gaminius, irgi puiku.

Kol orai karštesni, odinius ar odos imitacijos gaminius galite derinti su vasarinio siuvimo rūbais. Pavyzdžiui, odinės kelnės ir trumparankoviai marškinėliai. Arba odinis mini sijonas be jokių pėdkelnių po apačia, taip pat su marškinėliais. Ar, jei esate drąsi ir mėgstate derinti skirtingas tekstūras, su lengvais lininiais marškiniais.

Pravėsus orams puikiai tiks odinės tamprės ir laisvesnis kašmyrinis ar moherinis megztukas. Prie odinių tamprių gražiai tinka ir tunikos, svarbu atsižvelgiant į savo ūgį pasirinkti tinkamą jų ilgį.

Odinė suknelė šį rudenį – pasirinkimas numeris vienas. Dažniausiai jos gana prigludusios, tad biurui reiktų rinktis ilgesnį variantą. O vakarėliui ar laisvalaikio vakarienei su draugais tiks ir odinė mini suknelė.

Odinis švarkas – absoliuti klasika, kurią šiandien galite pritaikyti moderniai. Rinkitės padidinto dydžio rokerišką odinę striukę ir dėvėkite ją ant marškinių ir kelnių arba marškinėlių ir džinsų. Taip pat gerai atrodys a la vyriškas odinis švarkas, ilgesnis, bet per liemenį suveržtas diržu, taip išryškinant figūrą.

Geriausia pasirinkti kelis odinius ar odos imitacijos rūbus ir derinti juos tiek su kitais daiktais spintoje, tiek tarpusavyje. Taip sukursite madingiausią įvaizdį.

Parengta pagal „Whowhatwear“, „Vogue“, „Harpersbazaar“ portalų informaciją ir stilistų rekomendacijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją