Dizainerė Magda Butrym sukūrė savitą požiūrį į moteriškumą ir unikalų bei visam pasauliui universalų moters identitetą.

Magda perkuria meistrystės sąvoką ir pristato šiuolaikinę romantinės mados viziją. Ji sujungia praeitį su ateitimi, minimalizmą su seksualumu, eleganciją su nerūpestingumu, stiprybę su jausmingumu. Dizainerė dirba su nepriklausomais meistrais iš visos Lenkijos, aukščiausios kokybės audiniams priderindama rankomis megztas detales, pintą odą ar siuvinėtus ornamentus.

„Nenoriu apibrėžti moters. Noriu ją įgalinti. Noriu, kad visos gerai jaustumės savame kailyje, būtume laimingos, galingos, pasitikinčios. Privalome pačios sau būti mūzomis“, – teigia dizainerė M. Butrym, šiandien sparčiai populiarėjanti ir tarp garsenybių.

Gėlė rankoje

Naujoji rankinė „Magda Bag“ pristatyta kaip nuolatinės kolekcijos priedas, bet ji puikiai atspindi jausmingumo kupiną dizainerės estetiką, būdingą ir kitiems modeliams, puoštiems krištolu, odinėmis ar nertomis detalėmis. Įspūdingos krepšelio formos rankinės pagamintos iš verstos odos, nėrinių ar šilkinio atlaso.

Kiekvienas modelis iš abiejų pusių puoštas dideliais rožių sukiniais: nuo baltų, pieno balkšvumo, baklažanų violetinės iki juodos spalvos žiedų. Tai elegantiški žiedai, žydėsiantys kiekvieną dieną ir kiekviename žingsnyje.

Nėriniai ir botaniniai elementai buvo neatsiejama šio prekės ženklo dalis nuo pat jo įkūrimo pradžios. Tokio stiliaus rankinės kiekvienam įvaizdžiui suteiks ypatingo stiliaus, universalumo ir žavesio.