Šiandien aktualiausi yra lengvai derinami modeliai, kurie būtų patogūs ir puikiai tiktų įvairioms stilistikoms. Džinsinis audinys nuo seno vienija žmonių kartas, todėl renkantis džinsus neturi būti skirstymo pagal amžių. Modeliai turi tikti tiek jaunatviškai asmenybei, tiek mėgstančiai santūrumą.

Pavyzdžiui, „Reserved“ Denim AW23 – tai modernus žvilgsnis į klasiką tapusius džinsus: patogūs, universalūs kirpimai, akį džiuginantys mėlyni atspalviai, tankiai austos, tačiau odai draugiškos medžiagos, rašoma pranešime spaudai.

Iki šiol daugiausia dėmesio buvo skirta klasikiniam džinsui, o dabar daugiausia dėmesio skiriama tendencijose labiau įsitvirtinusiems kirpimams, tokiems kaip „flare“ su platėjančiomis klešnėmis, vintažinio stiliaus sendintas dažymais ar garinimo apdaila.

Reserved nuotr.

Moteriški džinsiniai drabužiai – tai ne tik platus džinsinių kelnių modelių pasirinkimas, bet ir prie jų derantys marškiniai, švarkai ar liemenės, taip pat trapecijos formos sijonai ir suknelės. Nevenkite jų. Įvairių mėlynos ir tamsiai mėlynos spalvos atspalvių gausa skatina eksperimentuoti su džinsiniu įvaizdžiu.

Priklausomai nuo stiliaus, modeliai turi tikti dienai arba vakarui, o jų laisva, prigludusi, bet stabili forma – įvairaus amžiaus moterims. Būtent tokius ir rinkitės.