Šortų kostiumėliai

Šortų kostiumėliai šią vasarą itin populiarūs. Storesni trikotažiniai, tarsi minkštos namų aprangos stiliaus medžiagos šortai ir marškinėliai. Dryžuoti, neva pižaminiai, šortai ir dryžuoti vyriško stiliaus marškiniai. Lininiai šortai ir lininiai marškinukai. Sąrašą galima tęsti ir tęsti.

Pagrindinė savybė – šie rūbai skirti ne miksavimui, ne derinimui vis prie kitų detalių, o vientisam įvaizdžiui. Vienos spalvos šortai ir viršutinė aprangos dalis, vienoda medžiaga, tai kuria įvaizdžio harmoniją.

Kadangi tokių kostiumėlių būna ir iš šiltesnės medžiagos, ir ilgesnėmis rankovėmis, drąsiai juos dėvėkite rugpjūtį. Nesušalsite, o tuo pačiu – bylosite vasarą.

Suknelės 3/4 rankovėmis

Lininės suknelės pusinėmis rankovėmis arba marškinių tipo suknelės puikiai tinka ir vienos, per karščius, ir su kardiganu ar švarkeliu orams atvėsus.

Jei pasirinksite geros kokybės medžiagą, vasaros pabaigai ir rudens pradžiai jums užteks vienos vienintelės suknelės. Priklausomai nuo to, ar dėvėsite ją su basutėmis, ar su sportbatukais, ar visai atšalus – jau su aulinukais, ji tiks besikeičiantiems orams.

Balta palaidinė

Balta palaidinė, visada buvusi klasikinių rūbų sąraše, šią vasarą dar sykį atgimė. Ją buvo raginama dėvėti prie visko: šortų, mini ir midi sijonų, lininių kelnių...

Pasirinkite vėstantiems orams tinkantį derinį. Pavyzdžiui, baltą palaidinę, džinsus ir elegantiškus batelius. Arba baltą palaidinę ir džinsinį midi sijoną. Arba baltą palaidinę ir ilgesnius miesto šortus. Atrodysite klasiškai.

Lininiai drabužiai

Linas – viena puikiausių natūralių medžiagų ir ji mums asocijuojasi su vasara. Oda su lininiais drabužiais kvėpuoja, ne taip prakaituojama, o ilgsenis lino rūbas idealiai apsaugo nuo karščio vasaros metu.

Kita vertus, nereikėtų jo atsisakyti ir orams vėstant. Ilgos lininės kelnės ir ilgarankovė lininė palaidinė – pakankamai vasariškas, bet jau ne per plonas variantas. Jei visgi būtų dar vėsiau ar grėstų lietus, ant viršaus galite apsivilkti derančios spalvos liemenę su kapišonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją