Štai keli patarimai, kaip suformuoti drabužių kapsulę atostogoms. Juos pasitelkusios, nepamiršite klasikinės suknelės, patogių kelnių, madingo maudymosi kostiumėlio ir leisite atostogas stilingai pasipuošusi.

Kaip susidaryti atostoginių drabužių kapsulę

Kad ir kur vyksite vasarą, šie specialistų patarimai padės susikurti atostogų kapsulę. Jų siūlomi drabužiai tiks įvairioms veikloms, be to, greitai susikrausite lagaminą.

1. Išsirinkite stilingą vasarinę suknelę

Daug vietos neužimanti stilinga vasarinė suknelė – privalomas atostogų atributas. Nesvarbu, ar jums patinka mini suknelės, ar ilgos paplūdimio suknelės, visada galima rasti patinkantį variantą. Suknelė gali būti minimalistinė, balta arba su linksmais, žaismingais raštais.

Privalumas – jums tereikės pakeisti apavą ir dieną vilkėta suknelė taps vakarine. Dieną eikite į paplūdimį su laisva suknele ir guminėmis šlepetėmis, o vakare atnaujinsite įvaizdį prie tos pačios suknelės apsiavusios pintas, puošnias basutes.

2. Laisvoms palaidinėms – taip

Atostoginių drabužių kapsulės esmė – susikurti stilingus vasarinius ansamblius iš kelių aprangos elementų. Įsigykite laisvą palaidinę, kuri tiktų prie daugelio mėgstamų drabužių. Plonos medžiagos laisvą palaidinę susuksite ritinėlį ir ji užims visai nedaug vietos lagamine.

Kad jaustumėtės maksimaliai komfortiškai, rekomenduotina turėti dvi laisvas, puošnesnes palaidines – vieną vienspalvę, kitą raštuotą. Šį sezoną labai madingi dryžiukai, langeliai ir geltona spalva.

Priderinkite prie turimų palaidinių laisvas kelnes arba šortus aukštu juosmeniu.

3. Vietoje džinsų – patogios kelnės

Atostogos – puiki proga pailsėti nuo kasdien vilkėtų drabužių, taip pat ir nuo rutinos. Užuot automatiškai tiesusios ranką į įprastus džinsus, pasielkite kitaip – įsidėkite atostogoms plačias lengvo audinio kelnes.

Tai gali būti ilgos, laisvos kelnės, raštuotos medžiagos sijonkelnės ar lininės kelnės – su jomis jausitės ne tik patogiai, bet ir stilingai.

4. Išsirinkite tinkamą maudymosi kostiumėlį

Galbūt mėgstat maudytis, gal degintis – šiaip ar taip reikės patogaus maudymosi kostiumėlio, su kuriuo gražiai atrodytumėte ir komfortiškai jaustumėtės.

Stenkitės maksimaliai išnaudoti ir šį drabužį. Raštuotas vientisas maudymosi kostiumėlis – tinkama apranga ne vien prie baseino. Apsivilkite sijoną arba šortus – ir kuo puikiausiai galėsite pasivaikščioti kurortiniame miestelyje ar pan.

5. Nepamirškite plonos medžiagos kaftano

Šis ilgas susagstomas drabužis saugos jus netikėtai atvėsus orui paplūdimyje, prie baseino ar pan.

Lengvos medžiagos kaftaną galima transformuoti į vasarinį švarką – apsivilkti jį ant suknelės, ant palaidinės ar ant kombinezono. Ar kada buvo taip paprasta persirengti parėjus iš paplūdimio ir eiti į restoraną?

6. Nepamirškite patogios avalynės

Nėra taip paprasta pasirinkti idealiai atostogoms tinkančios avalynės porą. Kad ir kaip norėtųsi „dėl visa ko“ įsimesti atsarginių batelių ar basučių porą, nedarykite to – lagaminas gali neužsisegti.

Norint išlaikyti balansą tarp stiliaus ir patogumo, jums reikės dviejų porų apavo – madingų basučių į paplūdimį ir patogių sportinių batelių ilgiems pasivaikščiojimams.

7. Mėgstami aksesuarai pagyvins drabužių ansamblius

Aksesuarai pagyvins jūsų atostogų drabužių kapsulę, ji bus žavi, madinga. Smagu ir tai, kad jie neužima daug vietos lagamine.
Paplūdimyje pridenkite galvą šiaudine ar pan. skrybėle plačiais kraštais.

Idealiai atostogoms tiks vadinamieji katės akių formos akinai nuo saulės arba akiniai su vėžlio kiauto imitacijos rėmeliais. Kaip dar galima atnaujinti vasarinę suknelę vakarui? Auksinės spalvos dirželiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją