Kas nenori, kad ateityje lydėtų sėkmė? Naujųjų metų išvakarės, esą, labai tinkamas laikas ją prisišaukti. Kaip? Ogi pasipuošus pirmiau paminėtų spalvų drabužiais. Remiantis fengšui idėjomis, tos laimę nešančios spalvos padarys teigiamą poveikį visiems Žiurkės metais įvyksiantiems įvykiams.

Mėlyna. Ši spalva simbolizuoja vandenį ir yra siejama su išgijimu, pasitikėjimu, atsipalaidavimu ir ilgu gyvenimu. Rinkitės šios spalvos drabužį, jei siekiate augimo, proveržių ir optimistinio nusiteikimo. Norint dar labiau papildyti būsimų metų sėkmės rezervą, mėlyną patariama derinti su žalia arba juoda.

Žalia. Kinijoje žalia spalva laikoma gerovės, vaisingumo, pusiausvyros, augimo ir harmonijos simboliu. Tikima, kad žalia teikia nusiraminimą ir mažina stresą. Pastaraisiais metais ši spalva siejama ir su ekologija, aplinkos tausojimu.

Violetinė. Kinų kultūroje violetinė siejama su dieviškomis galiomis ir nemirtingumu. Dabar ji – dar ir meilės arba romantiškų jausmų simbolis. Taigi, rinkitės violetinę, jei trokštate patirti meilę ir sužadinti šiltus jausmus. Teigiama, kad violetinė didina ir kūrybines galias.

Balta. Balta spalva simbolizuoja metalą ir yra siejama su lengvumu, tyrumu, viltimi ir išsipildymu. Įdomu, kad Kinijoje baltai rengiamasi ir per laidotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)