Jeigu norite demonstruoti pasitikėjimą, renkitės raudonai

Ryški, drąsi ir beveik visiems tinkanti spalva. Raudona simbolizuoja stiprybę, energiją ir aistrą. Ji tinka pačio įvairiausios stiliaus drabužiams. Raudona spalva užtikrins jums gausybę komplimentų.

Drabužių spalvos

Jeigu norite jaustis laimingesni, rinkitės oranžinę/geltoną

Mokslininkų patvirtinta, kad ši džiuginanti spalva padidina kraujospūdį ir širdies pulsą (tačiau ne iki ugninės raudonos lygio). Gelsvi atspalviai sukelia džiaugsmo jausmą. Tai laimės, optimizmo, šilumos ir vilties spalva. Tai puikus pasirinkimas žvarbiais žiemos vakarais.

Drabužių spalvos

Jeigu norite atrodyti pasiturintys, rinkitės smaragdo žalumą

Viena vertus, žalia spalva simbolizuoja gamtą, tačiau ryški smaragdo žalumo spalva simbolizuoja turtą.

Drabužių spalvos
Drabužių spalvos

Jeigu norite atrodyti malonesni ir komunikabilesni, rinkitės rožinę spalvą

Nors ilgą laiką ši spalva buvo laikoma mergaitiška, jos variantų tiek daug, kad rožinių atspalvių drabužius gali rinktis ir vyrai. Ši spalva atspindi ne tik meilę sau, bet ir meilę kitiems ir jų supratimą.

Jeigu norite jaustis ramiau, rinkitės šviesiai žydrą spalvą

Niekam ne paslaptis, kad mėlyna spalva asocijuojasi su dangumi ir vandeniu. Tad nenuostabu, kad ši spalva ramina. Tačiau ar žinojote, kad melsva spalva didina pasitikėjimą jumis? Tad puiki mintis rinktis šią spalvą einant į pokalbį dėl darbo, pietaujant su būsimais uošviais ar itin svarbiam susitikimui su klientu.

Drabužių spalvos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)