„StiliuSOS“ stilistai įvardija kelis sportinių batelių modelius, kurie šį sezoną karaliauja madingiausiųjų viršūnėse.

Balti klasikiniai sportiniai bateliai

Niekas nepaneigs, kad baltos spalvos bateliai yra nesenstanti klasika, tad šį sezoną jie neapleidžia stilingiausių batelių gretos. Minimalistinis dizainas, estetiškas pasiuvimas ir ryškių dekorų atsisakymas leidžia šio modelio batus avėti įvairiuose stiliuose. Jei įpratome juos derinti laisvalaikio įvaizdyje, vis dažniau pastebime derinant ir darbo įvaizdyje prie patrumpintų, kostiuminio stiliaus kelnių ir klasikinio švarkelio.

Šie bateliai suteikia laisvumo pojūtį, tačiau ir neišeina iš tam tikro darbo aprangos etiketo rėmų. Šio modelio batelius drąsiai siūlome įsigyti toms, kurioms sportiniai bateliai vis dar asocijuojasi su laisvalaikio praleidimu bei neformalia aplinka. Pamažu integruokite juos į savo garderobą, derinkite skirtinguose stiliuose ir susikursite stilingus derinius!

Sportiniai bateliai

Spalvų mozaika

Stileivos jau žino, jog ryškiaspalviai bateliai privalo būti kiekvienoje spintoje, kurie, tarsi prieskonis, pagyvinantis bet ką. Šį sezoną spalvinis koloritas išties platus: nuo pastelinių atspalvių iki spalvų mikso, nuo ryškiai raudonų iki neoninių spalvų – viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Šį sezoną ypač stilingas spalvų miksas, kuomet derinamos iš pirmo žvilgsnio nesuderinamos spalvos, tačiau įvaizdžiui suteikiančios ekspresijos. Drąsiau rinkitės ryškesnes spalvas, kurios pagyvins net ir nuobodžiausią įvaizdį, o gal taps pagrindiniu įvaizdžio akcentu? Rizikuokite.

Sportiniai bateliai

„Chunky“ stiliaus sportiniai batai

Dar praeitais metais į mados rinką įžengusi tendencija nepalieka mūsų ir šį sezoną. Kuomet dauguma į šio modelio batelius žiūrėjo skeptiškai, manydami, jog jie tikrai netaps populiarūs, stileivos jau mintyse dėliodavosi derinukus, su kuriais šie batai atrodys įspūdingai. Ir tai pasiteisino. Nors ir šie batai nėra visiškai universalūs, tačiau jie įvaizdžiui suteikia stilingumo ir drąsos.

Šie batai drąsiai derinami su laisvesniais kelnių kostiumais, eklektišku stiliumi bei klasikiniais ar laisvalaikio drabužiais. Jei šio modelio batai jums tikrai patinka, tačiau vis dar kyla abejonių, rinkitės vienspalvius variantus, kurie neatrodys tokie iššaukiantys, arba konsultuokitės su stilistais, kurie padės jums lengviau apsispręsti.

Sportiniai bateliai

Daugiau stiliaus patarimų rasite „StiliuSOS“ tinklaraštyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)