Renkantis maudymuką galima išsirinkti ir kitus paplūdimio drabužius bei aksesuarus. Jei viską pirksite kartu, bus daug lengviau nenukrypti nuo strategijos bei išlaikyti vientisą stilių. Tik kokį stilių pasirinkti? Tiksliau – kas dabar madinga?

Vienas puikiausių suflerių, ieškant atsakymų į klausimus apie madas, žinoma, yra instagramas. Peržvelgusi tūkstančius šio socialinio tinklo paskyrų, portale „Who What Wear“ skelbiamos publikacijos autorė išskyrė 9 šiuo metu išryškėjusias paplūdimio stiliaus tendencijas. Siūlome su jomis susipažinti.

Būtent tokių spalvų ir siluetų maudymosi kostiumėliai šiais metais karaliaus viso pasaulio paplūdimiuose. Aišku, su jais puikiausiai jausitės ir prie baseino ar net savų namų galiniame kieme. Taigi, už 2023-iųjų vasarą bei visus jos teikiamus malonumus!

1. Grynumas ir paprastumas

Beprotiškų sukirpimų maudymukai buvo karščiausia mados naujiena praeitą vasarą, bet šiemetinė tendencija – priešinga. Dabar vieni iš paklausiausių – lakoniški vientisi modeliai. Jie ne tik dailūs bei patogūs, bet ir universalūs: tereikia užsimauti kelnes ar sijoną ir jūs jau pasiruošusi į paplūdimio barą.

2. Nerti drabužiai

Aptariant maudymosi kostiumėlių madą, būtina šį tą pasakyti ir apie kitų paplūdimio drabužių stilių. Būtent dabar prie bikinių ir maudymukų rekomenduojama derinti nertus drabužius – sukneles, tunikas ar šortus.

3. Šokoladinė pagunda

Viena iš dominuojančių 2023-iaisiais madingų maudymukų spalvų – tamsiai ruda. Šokoladinė, lygiai kaip ir žemės spalvos, gausiai šmėžuoja šių metų pavasario bei vasaros drabužių kolekcijose. Turėtumėte tai įsidėmėti, ypač jeigu jums prie širdies minimalizmas.

4. Surišimas ant sprando

Ant sprando surišamos palaidinės ir suknelės – vienos iš madingiausių šį sezoną, tad logiška, kad ši tendencija prasiskverbė ir į maudymukų sritį. Vargu, ar pavyktų suskaičiuoti, kiek įvairiausių ant sprando surišamų maudymosi kostiumėlių pavyktų pamatyti valandą naršant instagrame.

5. Skrybėles keičia skaros

Apsauga nuo saulės nesibaigia SPF. Nuo spindulių privalote patikimai apsaugoti galvą ir plaukus, ypač, kai oras geras bei esate prie jūros. Žinoma, visada galite rinktis skrybėlę, tačiau ne ką prastesnę apsaugą teikia skara iš lengvo šilko, juolab, kad skaros – vienas šio sezono topų.

6. Metalo blizgesys

Vieni maudymukai yra patogūs maudytis, tačiau kiti suteikia progą sužibėti. Prie pastarųjų priskirtini iš žėrinčių, blizgių audinių, kaip liureksas, pasiūti maudymosi kostiumėliai, kurie ir vėl ant bangos. Pats paprasčiausias variantas – tiesiog sidabriškas komplektas, bet jeigu norisi maksimalaus efekto, siūlome rinktis ryškią spalvą, pavyzdžiui, mėlyną ar žalią.

7. Ištikimybė marškiniams

Ištikimybę marškiniams galite demonstruoti ne tik tvarkydama reikalus mieste, bet ir ilsėdamasi paplūdimyje. Jeigu nusprendėte apsiriboti vienu paplūdimiui skirtu drabužiu (be maudymuko, savaime aišku), tegul tai bus laisvi lininiai marškiniai. Balti marškiniai, be abejonės, – patys universaliausi, bet nuomonės formuotojos, kaip tenka pamatyti naršant instagrame, dabar yra pamėgusios ryškias spalvas.

8. Barbės įtaka

Šią vasarą galima pasinerti ir į Barbės pasaulį. Ryžkitės įgyvendinti drąsiausias rožines fantazijas, nes būtent rožinė spalva yra viena dominuojančių 2023-iaisais dizainerių pristatytose drabužių kolekcijose. Ypač gausi rausvų maudymukų pasiūla tik įrodo, kad rožinė tinka vasarai.

9. Suimprovizuotas sijonas

Nekyla abejonių, kad iš stačiakampės skaros arba platoko šalio suimprovizuotas sijonas prie bikinio arba vientiso maudymuko – vienas šauniausių paplūdimio ansamblių, kurį pavyktų sugalvoti. Nors šis aksesuaras ir nebūtinas, tačiau labai rekomenduotinas, leidžiantis pasijusti jaukiai bei stilingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją