Atkreipkite ypatingą dėmesį į tai, ar tinka

Mamos džinsai turi būti aukštai ant liemens, kas, deja, reiškia, kad netinkamas modelis gali netikti jūsų figūrai. Ieškokite tokių džinsų, kurie priekyje nėra pernelyg aptempti.

Nepamirškite parodyti šiek tiek odos

Kadangi mamos džinsai turi ilgą vidinę siūlę, jūsų kūnas bus pakankamai uždengtas. Subalansuoti situaciją padės apnuoginta kulkšnis ar nuogi pečiai.

Neignoruokite užpakalio

Atkreipti dėmesį į užpakalinėje pusėje esančias detales ne mažiau svarbu nei tai, kad džinsai puikiai atrodytų iš priekio. Kišenės vieta gali daryti stebuklus formuojant užpakalio apvalumus ten, kur jų nėra, ar sumažinant tai, ką reikia. Kitaip tariant, įmanoma sukurti įvairių kūno formų iliuziją.

Atraitokite kraštus

Nesvarbu, avite plokščiapadę avalynę, aulinukus ar aukštakulnius, palenkite džinsų apačią bent kartą. Jeigu mamos džinsų nepalenksite ir jie kabės laisvai virš jūsų kulkšnių, gali atrodyti neskoningai. Tokio stiliaus tikrai nenorite.

Nevenkite prabangių akcentų

Džinsai visada kuria kasdieniškumo atmosferą, ypač jeigu jie yra šviesesnės spalvos ar dukslesni. Taigi, jeigu norite visą savo aprangos ansamblį kilstelėti į aukštesnį lygį, priderinkite prie jų šilkinę palaidinę ar aukštakulnius.

Viską sukiškite į vidų

Net jeigu dėvite storą megztinį, susikišusi jį ties liemeniu neatrodysite stambi, bus sukurta liauno liemens iliuzija. Jeigu viršutinei daliai rinksitės labai trumpą palaidinę, tegul ji baigiasi tiksliai ties juosmeniu.

Neturi būti pernelyg apsmukę

Gal jums gali atrodyti, kad labai dideliuose džinsuose atrodysite smulkutė, tačiau tikrovėje labai dideli ir apdribę mamos džinsai galiausiai sukurs įspūdį, kad ir jūs „didelė“.

Nebijokite pasilinksminti

Mamos džinsai turi būti patogūs ir universalūs. Dėvėkite juos su įmantriomis palaidinėmis ir žėrinčiais aulinukais, kad jaustumėtės madinga ir žaisminga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)