Juodos lygiapadės basutės

Visu smarkumu grįžtant 2000-ųjų mados tendencijoms, nieko stebėtino, kad vėl madingos ir laukiamos – juodos lygiapadės basutės, rašoma Instyle.com. Jei šios basučių – iš jūsų jaunystės ir dėl to pabodusios, pasitelkite dizainerių patarimais, kaip dėvėti jas kitaip, naujai.

„Man patinka apsiauti šias grubokas basutes prie struktūruotų drabužių, tarkime, prie tiesų paraitotų džinsų ar prie atlasinės suknelės su petnešėlėmis“, – teigia stilistė Jessie Ajluni.

Klumpės

Jei ieškote stilingo pakaitalo kasdienėms „Birkenstocks“ šlepetėms, jūsų pasirinkimas – klumpės mediniu padu.

„Kad šis retro modelis nebūtų panašus į kostiumą „Woodstocko“ festivalyje, apsivilkite raštuotą suknelę, arba laisvus džinsus, marškinėlius ir sportinį švarkelį“, – patarė J. Ajluni.

Žvejo sandalai

Pernai populiariais tapę žvejo sandalai niekur nedingo, netgi tapo dar populiaresni šią vasarą. Kam gali nepatikti superpatogūs, stilistų giriami sandalai? Šią klasikinę, neutralią avalynę galima avėto praktiškai prie bet kokių drabužių – pradedant paplūdimio suknele, baigiant plačiomis kelnėmis.

„Wedges“ (basutės su pleišto formos kulnu)

Štai dar viena sugrįžusi mados tendencija, už kurią jūsų pėdos tik padėkos – „wedges“ basutes. Su šiuo modelius būsite aukštesnė, o kojos vargs mažiau nei su įprastais aukštakulniais. Pleišto formos kulnas tinka įvairiausiems modeliams – tiek drobinio audinio espadrilėms, tiek dailesnėms odinėms įsispiriamoms basutėms.

Tėčio sandalai

Sportiški, patogūs, patikimi. Juk ne šiaip sau vadinamieji tėčio sandalai jau kelerius metus yra madingi ir vertinami. Sutikite – yra savito žavesio apsiauti grubius sandalus ir jaustis užtikrintai; būtent todėl tikėtina, kad jie bus populiarūs dar ne vieną sezoną.

Ryškiaspalvės šlepetės

Šilti orai neįsivaizduojami be šlepečių, o šiemet džiaugsmo suteiks ryškių, sodrių, vasarinių spalvų šlepetės. Ryškiai rožinė, oranžinė, geltona spalvos suteikia vasariškos, atostogų nuotaikos bet kokiam drabužių ansambliui.

J. Ajluni pataria jokiu būdu nepamiršti ir neignoruoti šios tendencijos, jos teigimu, ryški spalva – būdas akcentuoti avalynę. O kad nepersistengtumėte, stilistė primena: „Tegu jūsų šlepečių ir drabužių atspalviai būna panašių tonų – ryški spalva puikiai dera su kitomis ryškiomis spalvomis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją