Laimo žalia – taip vadinasi šio rudens „topas“. Skaisčiai žalia, šaltai salotinė, primenanti laimo vaisiaus žievelės spalvą žalia. Daugiausia ji pritaikoma viršutinei aprangos daliai – norėdama išbandyti šią tendenciją, galite rinktis laimo spalvos palaidinę ar tik akcentą, pavyzdžiui, skarelę ant galvos.

Hailey Bieber ir Rita Ora, Ashley Graham ir Sophie Turner – įžymybės, pasirenkančios šią tendenciją. Dėka laimo spalvos jų apranga pagal tai įgavo sodresnį, sintetinį atspalvį, rašoma britų „Vogue“.

Nors ši išskirtinė fluoro žalia spalva buvo naudojama „Acne Studios“, „Collina Strada“, „Eckhaus Latta“ ir „Karoline Vitto“ 2023 m. rudens/žiemos kolekcijose, į šių metų mados tendencijų panteoną ji pateko pavėluotai. Kartais šiems dalykams tiesiog reikia šiek tiek daugiau laiko pribręsti.

Galite išbandyti tendenciją pilnu jos pateikimu ir pasirinkti laimo spalvos kostiumą. Taip tikrai išsiskirsite iš minios. Jei nenorite iš karto demonstruoti visos tendencijos, pritaikykite ją detalėse. Galbūt jums tiks laimo spalvos rankinukas ar skarelė? Bateliai?

O vidutinis variantas būtų pasirinkti vieną rūbą, o kitus pritaikyti neutralesnius. Pavyzdžiui, laimo spalvos palaidinė ir natūralios, neutralios spalvos džinsai bei džinsinė kepuraitė. Arba laimo spalvos kelnės ir kreminės balerinos, kreminė palaidinė, kreminis lankelis.

Žaiskite su šia spalva ir pamatysite, kaip paprasta ją įtraukti į savo spintą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją