Dabar, atėjus vasarai, įsiaunami (arba kitaip „įmaunami“ ar „slip on“) batai pasižymi visu patogumu, pralaidumu orui ir universalumu, kurio jums reikia šį sezoną.

Instyle.com atliko šių sportinių batelių apžvalgą ir įvertino populiariausius internetinėje parduotuvėje parduodamus modelius. Internete juos galima įsigyti nuo 36 iki 42 dydžių, labai platus ir spalvų bei raštų pasirinkimas. Tokius batus galite įsigyti kone kiekvienoje parduotuvėje: jų yra ir lietuviškuose prekybos centruose (didesniuose, kur prekiaujama ne tik maistu, bet ir drabužiais), ir greitosios mados sportinės avalynės skyriuose, ir internetinėse parduotuvėse.

Daugelis pirkėjų rekomenduoja rinktis kiek mažesnį dydį, pavyzdžiui, jei basutes dėvite 38, įmaunamus sportinukus pamėginkite pasimatuoti 37 dydžio. Taip jie idealiai priglus prie kojos ir nesmukčios einant.

Populiariausios spalvos šiemet: nebalintos drobės, balta, rožinė, juoda, alyvinė ir mėlyna. Taip pat vis dar populiarūs klasikiniai raštai – pavyzdžiui, langeliai ar gyvūno kailio raštas. Dėl odai kvėpuoti leidžiančio drobinio viršaus, minkštų vidpadžių ir neslidžių guminių padų jie yra tokie patogūs, kokie tik gali būti batai. Kadangi tokie sportinukai populiarūs jau ne vienerius metus, galime beveik garantuoti, kad jau nuo seniau turite tokius spintoje.

Galite juos be vargo dėvėti paprastai – su džinsais ir marškinėliais arba puošniau – su savo mėgstamomis maksi ilgio suknelėmis.

Vienas apžvalgininkas šiuos batus apibūdino juos kaip „labai patogius“ ir lengvai derinamus, teigė, kad jie puikiai tinka „su džinsais ar laisvalaikio vasarine suknele“. Kitas pirkėjas teigė, kad batai buvo „patogūs avint pirmą kartą“ ir nereikėjo jų pranešioti. Bateliai lengvi, patvarūs ir puikiai tinka žygiams pėsčiomis. Be to, suteptus juos drąsiai galima skalbti skalbimo mašinoje. Jei tokių dar neturite – įprastai tekainuojantys dvidešimt kelis eurus jie gali tapti viena labiausiai pasiteisinančių jūsų šios vasaros išlaidų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją