Kaip avėti tokius batelius, prie kokių drabužių derinti? Patartina įsidėmėti vieną principą – derinkite tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo nesuderinama.

Mulės bateliai

Jūsų dėmesiui – 5 idealūs deriniai su mulės bateliais, kurie neatrodys, lyg būtumėte pamiršusi persiauti.

Mulės prie sijonkelių


Dailiausiai mulės bateliai atrodo su be galo populiariomis sijonkelnėmis. Tiesa, svarbu paisyti proporcijų balanso – jeigu mulės dengia didžiąją pėdos dalį, įvaizdį subalansuosite, atidengdami kulkšnį. Toks komplektas atrodys šiuolaikiškai, vizualiai jus aukštins, nepaisant nuogąstavimų dėl patrumpintų kelnių. Gražiai atrodys ir ansamblis su tiesiomis siauromis kelnėmis; šiuo atveju išlieka atviros kulkšnies taisyklė.

Mulės bateliai

Mulės prie džinsų


Avint mules batelius prie džinsų, galioja ta pati taisyklė, kaip ir su sijonkelnėmis, – jie turi būti laisvi, negriežto stiliaus. Puikiai tiks atgimimą išgyvenantys kliošiniai džinsai, vadinamieji mamos džinsai su aukštu liemeniu. Laisvesnės darbo aprangos stilių suformuosite, apsivilkę griežtesnio kirpimo švarką, laisvą ilgesnę palaidinę, pasipuošusios masyviais papuošalais.

Mulės bateliai

Mulės prie sijono


Jeigu aprangos protokolas jūsų darbe nėra labai griežtas, nepraleiskite progos pasipuošti klostytu sijonu žemiau kelių, lygiapadžiais mulės bateliais ir didesnio dydžio švarku. Prie plataus sijono paisykite proporcijų, kad netaptumėte kriauše, o jei nemėgstate švarkų, apsivilkite megztuką. Darbo dienai pasibaigus mules galima pakeisti laiveliais arba mules aukštakulniais.

Mulės bateliai

Mulės prie kombinezono


Kombinezonas – tikras atradimas toms, kurioms įpratusios apsirengti per 15 minučių. Mulės šiuo atveju taps tinkamiausiu aksesuaru, kuris derės prie bet kokio modelio – pradedant gruboku džinsiniu, baigiant lengvu atlasiniu kombinezonu. Ant viršaus apsivilkite laisvą striukę ir persijuoskite per petį mažą rankinę.

Mulės bateliai

Mulės prie suknelės


Romantinė suknelė ir mulės bateliai vasarą tampa kasdienių įvaizdžių pagrindu. Klostyta midi ar ilga suknelė ir mulės bateliai – žavūs deriniai. Gražiai prie tokių batelių atrodys ir marškinių tipo suknelė (susijuoskite diržu, kad paryškintumėte liemenį). Masyvūs papuošalai pavers ansamblį vakariniu.

Mulės bateliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)