Nebetinkami džinsai

Plėšyti džinsai. Buvo metas suplyšusiems džinsams, bet jis liko praeityje.

Kaubojiško stiliaus džinsai. Šio stiliaus džinsų retėja, vis dėlto kartais galima pamatyti juos dėvinčių moterų, nors niekaip nesuprantu, kodėl.

Džinsai žemu liemeniu. Tokie džinsai absoliučiai nepraktiški. Anksčiau moterys buvo priverstos juos vilkėti, nes nebuvo kitokių variantų. O kam dabar mūvėti džinsus, su kuriais pasilenkus ar atsisėdus matysis nugara?

Netinkamo dydžio džinsai. Šis punktas – ne apie kokio nors modelio
džinsus, o apie netinkamo dydžio džinsus, iš esmės – apie pernelyg apgludusius džinsus. Jeigu nesijaučiate patogiai, tai ir neatrodysite gražiai.

Nebetinkamos palaidinės

Stipriai apgludusios palaidinės. Daug kas tokias dėvi. Jei pavyksta įsibraškinti į palaidinę, tai dar nereiškia, kad būtina ją vilkėti.

Nelygintos palaidinės. Šis punktas – ne apie drabužių siluetą, o apie jų priežiūrą. Vilkėdamos palaidinę, kuri akivaizdžiai susilamdžiusi ir prašosi lyginimo, atrodysite netvarkingai.

Palaidinė iš pigaus audinio. Šis punktas labai svarbus. Net jei pirmi du minėti punktai jums nebuvo aktualūs, tikėtina, kad šiuo punktu esate nusižengusi.

Klubinio stiliaus drabužiai kiekviena šventine proga

Vadinamojo klubinio stiliaus drabužiai skirti eiti į naktinį klubą, į barą, tai – suknelės ar palaidinės nuogais pečiais, trumpos apgludusios suknelės ir pan.

Tai suprantama, juk naktiniame klube ar bare daugiausia laiko tiesiog gurkšnojami gėrimai. Tačiau tokie drabužiai tikrai nėra tinkami visoms šventėms.

Netinkama avalynė

Ekscentriška avalynė. Man patinka madingi, įdomus batai, kita vertus, kai kurios tendencijos yra pernelyg ekscentriškos ir tinkamos tik modeliams ant podiumo.

UGGS batai. Jie nėra tinkami kasdienai, jie skirti šaltam orui, kai sninga. Ir nustokite avėti juos prie suknelių, šortų ir sijonų, lyg tai būtų vasariniai batai. Taip nėra.

Sportiniai batai, skirti sportuoti. Jei einate pasivaikščioti, apsiaukite tinkamus batus. O jei norite kasdieniškai apsirengti, nesiaukite bėgiojimo batelių, įsigykite vienspalvius, paprastesnius batelius.

Per trumpi drabužiai

Šis punktas aktualus bet kokio amžiaus moterims. Kai esame jaunesnės, grožis mums asocijuojasi su atidengtu kūnu ir seksualumu, todėl vilkime trumpas sukneles, sijonus, mūvime šortus. Bet ar reikia tai įrodinėti, kai mums sukanka 30? Nėra reikalo mūvėti šortų, kurie ir nepatogūs, ir netinkami.

Per daug papuošalų

2020 m. sugrįžo tendencija puoštis daug juvelyrinių dirbinių ir nustelbė anksčiau klestėjusį minimalizmą. Daug papuošalų turi žavesio, vis dėlto reikalingas balansas. Jei turite 10 žiedų, tai nereiškia, kad reikia susimauti juos ant visų pirštų, pakaks 4 ar 5. Arba sumaukite kelis ant vieno piršto – žaviai atrodo.

Per daug makiažo

Makiažas – baigiamasis mūsų įvaizdžio akcentas, tik nereikia persistengti. Geriau naudoti mažiau makiažo – taip ne tik gražiau atrodau, bet neperkrauta oda natūraliai švyti, yra gaivi. Ne kiekviena moteris turi tokią odą, kad gali nenaudoti makiažo pagrindo, kita vertus, nereikia tepti penkiolikos sluoksnių.

Kitas aspektas – kokybiškas makiažo pagrindas nepastebimas, o tuo pačiu maskuoja netobulumus. Dirbtinės priklijuojamos blakstienos skirtos vakarui, ryškūs akių šešėliai – vakarui, skaistalai turi būti tepami saikingai.

Vaikiški plaukų aksesuarai

Geriau skirkite pinigų kokybiškoms plaukų priežiūros priemonėms, kad plaukai būrų sveiki ir gražūs. Kad ir kaip gražiai būtumėte apsirengusi, žmonės tikrai pastebės, jei plaukai nėra gražūs ar šukuosena keista.

Jeigu labai patinka plaukų aksesuarai, rinkitės juos minimalistinius, paprastus, tada stilius bus rafinuotas, nepigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)