Stilistė Julija Bakštonienė (instagramo paskyrą galite rasti paspaudę čia) ne kartą kalbėjo apie tai, kad parduotuvės, deja, pilnos neaktualių drabužių. Nėra taip, kad nuėjusi į populiarią prekybos centro parduotuvę išsirinksite bet kurį švarką ir jis puikiai tiks. Ten pilna ir pasenusių modelių.

Taip yra todėl, kad jiems vis dar sudaroma paklausa. Kol perkami – tol gaminami. Tačiau tai, kad jie yra pasiūloje, nereiškia, kad turėtumėte juos pirkti. Kurkite savo stilių iš aktualių daiktų!

Parodė, kokie švarkai šiemet nebemadingi

„Siauručiams, prigludusiems trumpiems švarkams be sagų ir su parauktomis rankovėmis sakome NE! Jeigu turite kažką panašaus savo spintoje – rekomenduoju pakeisti aktualesniu modeliu“, – perspėjo stilistė.

J. Bakštonienė periodiškai daro neaktualių daiktų apžvalgas populiariose parduotuvėse ir perspėja, ko pirkti nereikėtų.

Kokie švarkai tada tiktų geriau? Ji pademonstravo ir aktualesnius modelius.

Kokius švarkus rinktis?

„Rinkitės tiesaus kirpimo, laisvesnio modelio ilgesnį švarką su pilno ilgio rankovėmis, kurias visada galima atlenkti“, – patarė J. Bakštonienė ir pateikė šiemet nebeaktualių bei aktualių švarkų pavyzdžių.

Visą vaizdo įrašą galite žiūrėti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)