Karališkosios šeimos atstovė nevengia rinktis drąsių spalvų, stilių ir dizainų. Nors pastaruoju metu Velso princesė pirmenybę teikia rožiniams, žaliems bei raudoniems atspalviams, dviem svarbiomis progomis ji taip pat vilkėjo sukneles su taškeliais, rašo express.co.uk.

Birželio 19 dieną per Keliaraiščio ordino procesiją K. Middleton buvo pasirodžiusi su Alessandros Rich kurta baltos spalvos taškuota suknele, o birželio 27-ąją pasipuošė kita taškuota tos pačios dizainerės suknele. Tai buvo tamsiai mėlynos spalvos vidutinio ilgio suknelė su baltais taškeliais ir kaspino detale puošta iškirpte.

Duodama interviu express.co.uk, stiliaus ekspertė ir „Modes and More Vintage“ įkūrėja Susie Nelson pasidalijo savo mintimis apie „reikšmingą“ elegantiškosios princesės siunčiamą žinią.

Kate Middleton

Susie sakė: „Taškeliai yra jaunatviškas, prieinamas ir žaismingas dizainas. Elegantiškam bei rafinuotam stiliui taškeliai suteikia artumo jausmą, be to, tokius drabužius lengva sukurti prabangių parduotuvių dizaineriams.

Tiek princesė Diana, tiek velionė karalienė Elžbieta II buvo taškelių gerbėjos, tokias sukneles dėvi ir princesė Beatrice. Kai kas sako, kad taškeliai turi saulės formą, todėl simbolizuoja viso pasaulio energiją bei gyvybingumą. Apskritimas turi pusiausvyrą ir taip pat atspindi mėnulio, kuris laikomas ramybės įsikūnijimu, formą.“

Pasak Susie, nors Kate sukneles su taškeliais rinkosi vedama „reikšmingų“ sentimentų, karališkosios šeimos atstovė jas galėjo vilkėti ir dėl praktiškesnių priežasčių. Anksčiau panašaus stiliaus suknelėmis vilkėjo vesdama vaikus į mokyklą ir 2022 metais stebėdama Karališkąsias Askoto žirgų lenktynes.

„Modes and More“ įkūrėja paaiškino: „Kate labai mėgsta šį dizainą, ir vilkėdama tokias sukneles ji atrodo paprastesnė bei jaunatviškesnė. Prie tokių suknelių lengva priderinti aksesuarus. Taškeliai neužgožia ir nesuvienodina suknelės ar drabužio pasiuvimo.

Kate mėgstamos suknelės su taškeliais dažniausiai būna tik dviejų spalvų, tačiau anksčiau ji buvo pastebėta dėvinti drabužį su dviejų skirtingų spalvų taškeliais.“

„Be to, jų privalumas yra tas, kad ant jų nesimato tiek daug raukšlių, kiek ant vienspalvių drabužių, todėl taškuoti audiniai tinka tokiems renginiams kaip Vimbldonas, kai tenka daug stotis ir sėdėti“.

Jai pritarė ir asmeninė stilistė Melissa Lund, pridūrusi, kad šis raštas ypač tinka lieknosios sosto įpėdinio žmonos pavydėtinai figūrai.

Melissa sakė: „Manau, kad Kate renkasi taškelius, nes jie atrodo romantiškai ir moteriškai. Jie gali sudominti, bet nėra itin rėksmingi. Žinoma, taškeliai gali būti įvairių dydžių, bet ji labiausiai mėgsta gana santūrius.“

Ji pažymėjo, kad Velso princesės dėvimų suknelių forma dažnai būna panaši – aukšta apykakle, paryškintu juosmeniu, vidutinio ilgio ar ilgesnės, atrodančios tikrai tvarkingai be jokių papildomų detalių.

„Manau, kad taškuota suknelė būtent tai ir suteikia. Tai saugus būdas suteikti aprangai įdomumo. Taškeliai tinka visiems kūno tipams ir yra geras variantas, jei norite dėvėti raštuoto audinio drabužį, ypač jei nesate tikri, ar gerai su juo jausitės“, – pridūrė Melissa.

Nors Kate dažniau vilki vienspalvius drabužius, o ne renkasi įmantrius raštus, taškeliai yra klasikinis ir subtilus būdas išsiskirti iš minios neužgožiant tikrojo aprangos stiliaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją