Rudens spalvos yra šiltos, sodrios, žemiškos ir varijuoja nuo švelnių iki ryškių atspalvių, rašoma unefemme.net. Pagalvokite apie krintančius medžių lapus, rudens moliūgus, prieskonius ir panašiai. Neutralios rudens spalvos – tai šilta dramblio kaulo, kupranugario, rūdžių, ruda, alyvuogių ir rudai pilka.

Rudens spalvų paletė

Šiai kasdienių drabužių kapsulei parinktos rudeniškos spalvos priklauso švelnių ir vidutinio sodrumo spalvų spektrui. Šiuo momentu joje galima išvysti daugiau švelnesnių atspalvių nei gilių ir ryškių (daug šalavijų žalios), tačiau pasirodžius rudens kolekcijoms, šioje paletėje turėtų atsirasti ir ryškesnių spalvų.

Rudens spalvų paletė

Jei planuojate ilgesnę savaitgalio išvyką, šią kapsulę visada galite papildyti antrais marškinėliais palaidine ir dar vienomis kelnėmis, sijonu ar suknele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją