Karalius Karolis III dėvėjo šviesiai smėlinį švarką, tokios pačios spalvos kelnes, baltus marškinius ir ryšėjo šviesų kakavos atspalvio kaklaryšį, rašoma portale express.co.uk.

Karalienė Kamila atrodė stilingai su dizainerės Fionos Clare jai siūta žydra smulkaus rašto suknele ir šviesiu lietpalčiu. Kamila ne pirmą kartą pasirodo viešumoje su šia vasarine suknele, tik šį kartą atnaujino įvaizdį lietpalčiu.

Karalius Karolis III ir Kamila

Dizainerių „Camilla and Marc“ kurtas lietpaltis „Bristol Trench“ kainuoja apie 735 eurus. Prieš suknelės ir lietpalčio Kamila priderino blyškiai smėlinius „Eliot Zed“ batelius su neaukštu kulniuku, kainuojančius apie 320 eurų.

Karalienė Kamila jau ne pirmą kartą renkasi vizitui šią žydrą suknelę iki pusės blauzdų ilgio, ilgomis rankovėmis ir aukšta apykakle. Ji vilkėjo ją 2022 m. liepą vizito į Kornvalį metu.

Regis, žydra su smulkiu baltos ir juodos spalvos raštu suknelė – mėgstamas karalienės vasarinis drabužis. 2021 m. lapkritį vizito į Egiptą metu Kamila irgi puošėsi šia suknele – vilkėjo ją susitikime su Jordanijos karaliene Rania (ir buvo priderinusi labai panašius aksesuarus kaip dabartinio vizito Dorčesteryje metu).

Dizainerių kurtas klasikinis lietpaltis su dailiais rankogaliais su sagtimis žaviai derėjo prie mėgstamos karalienės suknelės. Šviesių, švelnių atspalvių drabužių komplektą karalienė papildė klasikiniais lašo formos perlų auskarais, keliomis apyrankėmis ant dešinės rankos bei aukso grandinėle su pakabučiu ant kaklo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją