Jeigu esate iš tų, kurioms nepatinka stori megztiniai, sunkiasvoriai paltai, o apsirengusi žieminius drabužius, sau primenate ne stilingą moterį, bet veikiau senį besmegenį - šios idėjos kaip tik jums.

Tam, kad jūsų žiemos sezono garderobas neapsiribotų vos keliais nuolatos besikartojančiais drabužiais, patariama rinktis sluoksniavimo principą. Tai nėra naujiena, tačiau toks variantas yra universaliausias pasirinkimas, jeigu norite kasdien atrodyti tarytum vilkėtum naujus drabužius.


H&M, gamintojų nuotr.

Tokiu būdu jūs galėsite vilkėti netgi šiltajam metų sezonui skirtus drabužius, pavyzdžiui, marškinėlius, šilkinius baltinius, ploną megztuką bei juos derinti su šiltesniais modeliais.

Nepatinka daugiasluoksniškumas? Tuomet išeitis būtų rinktis žiemai tinkamus natūralius arba sintetinius audinius. Ieškokite rūbų iš merino vilnos, poliesterio, poliuretano bambuko pluošto. Šie audiniai ne tik šildo, bet ir yra laidūs orui.

SLUOKSNIAI. Jeigu norite sluoksniuoti drabužius, vilkitės trumpesnio silueto megztinį, oversized tipo marškinius, visdar itin madingą marškinėlių ir baltinių ar megztinio aukštu kaklu derinį. Kitas variantas - klasikinio modelio švarkas, o po juo dėvimi marškiniai bei liemenė. Toks modelis tiks mėgstančioms eleganciją.



Mango, gamintojų nuotr.

Mango, gamintojų nuotr.

BE SLUOKSNIŲ. Nenorite prisirengti be galės rūbų, tuomet rinkitės natūralius medvilnės marškinius, plonyti ir lengvą merino vilnos megztinį (jo ilgis gali būti įvairus), pabrėžkite liemenį siauru kitos spalvos dirželiu, o prie viso to derinkite platėjančio silueto kelnes arba alternatyvesnį variantą - dekonstruoto modelio džinsus.


H&M, gamintojų nuotr.

Mango, gamintojų nuotr.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)