Suknelė su žirniukais


Šiai tendencijai laikas neturi įtakos, todėl kasmet ant podiumų galima išvysti drabužių su žirniukais. Prisiminkite filmo „Graži moteris“ pagrindinę veikėją – būtent suknelė su žirniukais tapo populiariausiu garderobo atributu dešimtą dešimtmetį. Šiais laikais audinys su žirniukais suteikia žaismingumo, šarmo. Jeigu norisi tradiciškesnio įvaizdžio, prie suknelės su žirniukais priderinkite ryškesnius papuošalus ir minimalistines basutes su plonais dirželiais ar klasikinius batelius laivelius.

Kuo pasipuošti einant į vestuves

Gėlėtos suknelės


Svajingoms, romantiškoms asmenybėms. Gėlės – sunkokas raštas, su juo lengva apsirikti, todėl svarbiausia – nepadauginti detalių. Prie gėlėtos suknelės tik lengvos basutės ir pinta rankinė; tinkamai viską suderinus, turėsite romantinį, šiek tiek vintažinį įvaizdį.

Kuo pasipuošti einant į vestuves

Kostiumas su kelnėmis


Mada sparčiai keičiasi, nyksta ribos tarp vyriško ir moteriško garderobo – vyrai nešioja ryškias rankines, o moterys renkasi vyriškus kostiumus. Beje, moterys su vyriško stiliaus kostiumais atrodo seksualiai ir labai subtiliai. Prie tokio kostiumo priderinkite šilkinę palaidinę, o aksesuarus rinkitės masyvesnius, ryškesnius.

Kuo pasipuošti einant į vestuves

Suknelė su plonomis petnešėlėmis


Kas gali būti universaliau, lakoniškiau ir moteriškiau už dešimto dešimtmečio stiliaus suknelę su plonomis petnešėlėmis? Tokio tipo suknelės įeina į daugelio dizainerių naujausias kolekcijas. Rinkitės patinkančią spalvą – juk šio stiliaus suknelių rasite pačių įvairiausių spalvų ir atspalvių. Atkreipkite dėmesį į puošybos detales ir ilgį – jei norisi romantiškesnio varianto, įsigykite suknelę su raukinukais, drąsesnis sprendimas būtų mini suknelė su plonomis petnešėlėmis. Apavas – basutės, rankinukas – delninukė arba vadinamasis prancūziško batono tipo rankinukas.
Kuo pasipuošti einant į vestuves

Kombinezonas

Į vestuves galima pasipuošti ne tik suknele ar kostiumėliu, žavus variantas – vakarinis kombinezonas, toks modelis tiks elegantiškoms, neeilinėms ir mėgstančioms stebinti merginoms ir moterims. Kojas vizualiai ilgins kelnės iki žemės. Prie tokio kombinezono avėkite aukštakulnius, papuoškite plaukus madingais aksesuarais.
Kuo pasipuošti einant į vestuves

Sarafanas

Ideali investicija daugeliui metų į priekį, bazinio vasarinio garderobo elementas. Jei mėgstate viską apgalvoti iš anksto, įsigykite medvilninį arba lininį sarafaną. Jis tiks ne tik į šventę, bet ir į darbą, pasivaikščioti ar į pasimatymą. Derinkite prie spalvingų batelių laivelių, ryškaus šilkinio šalio ir šiaudinės skrybėlės. Plaukus susiriškite, o įvaizdį užbaikite katės akies formos akiniais.
Kuo pasipuošti einant į vestuves
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)